Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer lise ve orta okullardaki okul temsilci gençlerimizle bir araya geldi.
Spor Kompleksinde bulunan Gençlik Merkezi binamızda temsilci gençlere Gençlik Liderleri tarafından Gençlik Merkezi faaliyetlerin tanıtımı yapıldıktan sonra gençlerle hasbihal eden İl Müdürü Mustafa Ünlüer, “Birlikte yapacağımız , yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında bilgi alış verişinde bulunduktan sonra gençlerle birlikte öğle yemeği yediler. Daha  sonra İlimizde Uyuşturucu ile  Mücadelede Medyanın Rolü Sempozyumu kapsamında Üniversite de bulunan Narkotik Eğitim Tırına giderek uyuşturucu ile mücadele konusunda temsilci gençlerimiz bilgilendirilerek uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları anlatıldı.
Temsilci Gençlerimizle olan buluşmalarımız belirli dönemlerde devam edecek olmakla birlikte Lise ve Orta Okulda okuyan öğrencilere temsilci gençlerimiz aracılığı ile daha hızlı ulaşarak tesislerimizdeki  ve gençlik merkezlerimizdeki ücretsiz faaliyetlerimizden yararlanmaları için daha hızlı ve etkili bir şekilde duyurulması amaçlanmakta” dedi.