Erkekler Voleybol 2. Ligi Play-Off maçlarının son maçında Sungurlu Belediyespor ile karşı karşıya gelen Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü, rakibini 3-2 mağlup etti.
Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, Konya'da yapılan play-off maçları sonucunda Ankara'da yapılacak olan finallere katılmaya hak kazandı.
 
Türkiye Voleybol Federasyonu D grubunda Alanya Belediye Spor kulübü, Çorum Sungurlu Belediye ve Bitlis Türşad takımları ile aynı grupta yer alan Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Konya'da oynadığı İlk maçında Alanya Belediye Spor Kulübüne 3-0 yenildi, İkinci maçında Bitlis Türşad'ı 3-0 yenen Ürgüp Spor son maçı Çorum Sungurlu Belediye Spor ile oynayarak 3-2 kazanarak finallere çıkmaya hak kazandı.
Finallerde de aynı başarıyı göstererek 1. Lig'e yükselmek istediklerini söyleyen Ürgüp Kapadokya Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Metin Alak, "21-23 Mart tarihinde Ankara Selim Sırrı Tarcan spor salonunda 8 takım ile gerçekleştirilecek final müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig'e yükselmek istiyoruz. İnşallah Ürgüp'e şampiyon olarak döneceğiz." dedi.