TVF Play-off müsabakalarında namağlup şampiyon olarak TVF 1.Lige yükselen Ürgüpspor'un Şampiyon voleybolcular üstü açık otobüsle ilçede şehir turu attı...

Voleybol takımlarının başarısının ardından Ürgüp Belediyesi önünde karşılama töreni düzenlendi.

Şampiyon Ürgüpspor ilçede coşkuyla karşılandı. Ürgüp Belediyesinin organizasyonuyla üstü açık otobüsüyle ilçede şehir turu voleybolcular büyük ilgi gördü.

Ürgüp Kaymakamı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, MHP İlçe Başkanı Tevfik Öz ve CHP İlçe Başkanı Fulya Gülşen Altınsoy, Ürgüp Spor Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan, aileler ve çok sayıda taraftarın katıldığı karşılama töreninde, Şampiyon Ürgüpspor voleybol takımı üstü açık otobüsle şeref turu attı.

Takım kaptanı ve antrenöre çiçek vererek tebrik eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Bu başarıyla ilçemizin adını zafer kazanarak gururla söz ettiren tüm sporcularımız gözlerinden öpüyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Başkan Aktürk; "Gururumuz; Ürgüpspor’umuzun cefakar sporcuları, fedakar yönetimi, teknik ekibi ve ilçe protokolümüzle birlikte şampiyonluk turumuzu attık. Tüm #masalkentÜRGÜP ‘ümüze hayırlı olsun." ifadelerinde bulundu.

Öte yandan Ürgüp Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Temenni Tepesine, Sarı siyah renklerde dev Şampiyon Ürgüp Spor bayrakları astı.