Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün misafirleri bugün Derinkuyudan gelen minik öğrenciler ve Kozaklıdan gelen gençlerimizdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Kapadokya Kamp Eğitim Merkezimizde Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ  ve Milli Eğitim Müdürününde katıldığı kahvaltı programımızda bir araya geldikleri öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirerek öğrenci velilerimiz tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sağlanılan imkanlardan dolayı Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER e teşekkür ederek çiçek hediye ettiler.

           Sayın Valimiz İlhami AKTAŞ ve İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER çocuklarımıza spor malzemesi hediye ederek her daim gençlerimizin yanlarında olduklarını belirterek derslerinde başarılar dilediler. Derinkuyudan gelen minik öğrencilerimiz programdan sonra Spor Kompleksimizde spor aktivitelerine katılarak ardından yüzen okullar projesi kapsamında yüzme havuzunda derslere katıldılar.