Seçim süreci ve aday adaylığı başvurularının son günü olması nedeniyle Antalya'da oynanan Nevşehirspor-Ödemişspor maçında trübünlerdeki yerini alamayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar bu önemli maçı AK Parti il binasında ki makamından izledi. 

Yanar, "Aday adaylığı sürecinden dolayı fiziken yanında olamadığımız Nevşehirsporumuzu Ak parti il başkanlığımızdan Canlı olarak takip ediyoruz 3. Lige son bir adım haydi Nevşehir spor" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı binasında televizyonda partililer ile birlikte Nevşehirspor-Ödemişspor maçını takip eden İl Başkanı Yanar, ‘Bugün tarihi bir gün’ Nevşehirspor' umuzun yeniden 3. Lige yükselmesi için tüm şehir olarak kenetlendik ve inşallah bugün büyük zafere ulaşacağız" yorumunu yaptı. 

Karşılaşmayı 90+3 te Furkan Yıldırım'ın attığı golle 3-2 mağlup ederek 3.lige yükselen Nevşehirspor'u şu kelimelerle tebrik etti; "Allahım çok şükür ŞAMPİYONUZ..
Taraftarımızdan, yönetimimize, futbolcularımıza, herkese çok teşekkür ederiz.. Bu gün bayram, NEVŞEHİRSPORUMUZ 3. LİGDE.."

İl Başkanı Yanar ve partililer karşılaşmayı büyük bir heyecan içerisinde izlediler.