TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Cizre Spor'un Teknik direktörlüğünü yürüten Eski efsane futbolcularımızdan Yusuf Tokuş, "Nevşehir Belediyespor'a başarı dileğinde bulunarak inşallah 2.Lige çıkarsınız" dedi.

1994-95 sezonunda Kırmızı-Beyazlı formamızı başarıyla terleten Nevşehirspor'un unutulmaz yıldız oyuncularından Yusuf Tokuş yaptığı açıklamasında; "Nevşehirspor lafı her geçtiğinde, her zaman içimde cız diye bir ses gelir. Gönlümdeki bu sevgi hiçbir zaman bitmeyecektir de... Nevşehir spor maçlarını da çok yakından takip ediyorum ve o muhteşem taraftar İnşallah layık olduğu yere gelir. Nevşehir spor'un şampiyonluğu ile birlikte inşallah şahlanışa geçecektir. Buradan selamlarımı söylüyorum. Aynı kendi takımımız gibi Nevşehirspor'u da çok yakından takip ediyorum. Kırmızı-Beyazlı o büyük taraftarlara ve Nevşehir'e buradan selamlar gönderiyorum. İnşallah onlar istediği yerlere gelirler" dedi.

Eski futbolcumuz ama camiamızın eskimeyen dostumu Yusuf Tokuş röportajını izlemek için TIKLAYINIZ!

Şimdi ki ismi ile Spor Toto Süper Lig, eski adıyla Türkiye 1.liginde oynadığı 60 maçta 24 gol atan Tokuş aynı zamanda 4 Büyüklerinede gol atmayı başaran ender oyunculardan...

20'li yaşların başında geldiği Nevşehirspor'da futbol kariyerini yükselterek başarı çıtasını hep zirveye taşıyan Yusuf Tokuş, Başarısı ile Türk futbolunun önemli takımlarında forma giyme şansı yakaladı. Nevşehirspor dışında, Erzurumspor, Kocaelispor, Zeytinburnu spor, Sakaryaspor, Karabükspor, Ç.Rizespor, Şekerspor, Erciyespor ve son olarak Sivasspor formalarını giyen ve hala da Türk Futboluna hizmet etmeye devam eden eski futbolcumuz Tokuş'a futbol hayatında başarılar diliyoruz.