Etrafımızda çöp veya fazlalık olarak değerlendirdiğimiz birçok ürün, aslında ufak dokunuşlarla inanılmaz özellikler kazanabilir. Geri dönüştürülebilir atık malzemelerden, farklı yaklaşımları değerlendirerek etkileyici ve güzel sonuçlar alabilir; yaratıcılığınızı kullanarak kendiniz, sevdikleriniz ve eviniz için harikalar yaratabilirsiniz.

Bu tarz işlemler için özellikle pet şişeler inanılmaz kullanışlıdır. Doğaya da ciddi anlamda zarar veren bu ürünleri sorumluluk bilinciyle çöpe veya doğaya atmak yerine farklı şekillerde kullanmak harika bir fikir! Avanos Belediyesi olarak “Sanata Dönüştürelim” adı altında, sosyal sorumluluk ve çevre koruma bilincine dikkat çekmek amacıyla hayata geçireceğimiz “Pet şişelerden aksesuar ve çeşitli dekorasyon ürünleri yapımı”, inanılmaz kolay ve bir o kadar da şık sonuçlar alacağınız özel bir atölye çalışmasıdır. Bu atölyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özge ÖNDEROĞLU AKKUYU’ nun öğreteceği özel ve kolay yöntemlerle, sizler de hem ucuza hem de üretmenin verdiği zevkle çeşitli aksesuarlar yapabilirsiniz.

Kadınlara yönelik gerçekleştireceğimiz 20 kişilik atölye çalışması için başvurular Avanos Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır.

Başvuru süresi: 20 Haziran 2018 –  26 Haziran 2018