Mükemmel tasarlanan blok buz makineleri:

Termodizayn , işletmelerin ihtiyacı olan özelliklere sahip buz blokları üreten makinelerdir. Kullanışlı ve akıllı bir tasarıma sahip blok buz makineleri, farklı kapasitelere cevap verebilecek modellerde üretilmektedirler. Blok buz makineleri temiz ve hijyenikbuz üretimi yapmaktadırlar. Blok buz makinelerinde, buz bloklarının üretimi hızlı ve kolay olarak yapılabiliyor. Blok buz makinelerinde sık tercih edilen bir diğer model ise konteyner tip mobil blok buz makineleridir.



TermodizaynBlok buz makinesi, ürettiği buzupresleyerek buz blokları elde etmeyi sağlayan ve kullanımı kolay ürünler arasında yer alıyor. Buz bloklarının eni ve boyu sabit kalmak şartı ile yüksekliği ihtiyaca göre kolaylıkla kontrol paneli üzerinden ayarlanabiliyor.Buz blokları şekilleri itibari ile raflara kolaylıkla yerleştirilebiliyorlar.Blok buz makineleri, tropikal koşullarda bile sorunsuz çalışabilmektedirler.

 

Yaprak buz makinelerinin üretimi de en iyi şekilde sağlanıyor:

Termodizayn en iyi performansı sergilemek için özel olarak üretilmişlerdir. Tatlı su ve deniz suyu ile buz üretimi yapılabilecek modellerde tasarlanmışlardır.Tatlı su yaprak buz makinesi, gıda başta olmak üzere pek çok sektörde kullanılmaktadır. Tatlı su yaprak buz makinesi aynı zamanda kara tipi buz makinesi olarak ta bilinmektedir. Tatlı su yaprak buz makineleri, günlük 500 kg ile günlük 50 ton arası değişen kapasite aralığı ile, işletmelerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Deniz suyu yaprak buz makinesi ise daha çok balıkçı gemilerinde kullanılmak üzere tasarlanmış makinelerdir. Denize açılan balıkçı gemileri,deniz suyu yaprak buz makinesinden üretilen buzu doğrudan yakaladıkları balıkların üzerine dökerek balıkların tazeliklerini sağlamaktadırlar.Deniz suyu yaprak buz makineleri, üretiminde kullanılan malzemelerden dolayı hijyeniktir ve tuzlu suya dayanıklıdır. Zorlu koşullarda yıllarca çalışabilmektedir. Doğrudan denizden aldığı tuzlu su ile yaprak buz üretimi yapan deniz suyu yaprak buz makineleri günlük 3 ton ile günlük 7,5 ton arası kapasiteli modellere sahiptir.

 

Soğuk depolar buz üretimini destekliyor:

Termodizayn tarafından üretilen konteyner tip soğuk depolar ile endüstriyel tip soğuk depolar, hem balıkçıların hem de diğer kullanan sektörlerin ihtiyaçlarına karşılık veriyor. Balıkçılık ile uğraşan işletmeler, taşınabilir olması ve gemi üzerinde kullanım imkânı sağladığı için genellikle konteyner tip soğuk depoları tercih ediyorlar.

Buz makinelerinin özelliklerinin saymakla bitmediği gibi elde edilen buz üretimi en iyi şekilde korunabiliyor. Muhafaza edilmesi için soğuk depo ürünleri yardımına ihtiyaç duyuluyor. yapan farklı buz makinelerinin çıkardığı buzlar saatlerce korunabiliyor. Bu işlem içinse soğuk depo donanımları yardım sağlıyor.