İŞ YERİ ALARMI
İşyerinde Güvenlik Önlemleri Nasıl Alınmalı
Bir işyerinde alarm ve güvenlik sistemlerinden sorumlu kişi tarafından sıklıkla sorulan sorulardan biridir; özellikle de şirketleri yeni bir mülkiyet yapısına geçtiğinde veya daha geniş alanlara yayılırken size yardımcı olmak için Desi Alarm ile iletişime geçebilirsiniz.
"Ne uygulayayım?" Sorusunu cevaplarken, yapılan işin niteliği, coğrafi konumu, varlıkların değeri ve binalarda tutulan değerin değeri gibi birçok faktöre bağlıdır.
Aşağıda, en sık kullanılan işyerinde güvenlik önlemlerinin bazıları bulunmaktadır:
Tesislere erişimi kontrol etme

Bir erişim kontrol sistemi kurarak, erişim kodu, ses, keycard veya parmak izi ile çalıştırılan bir sistemi seçip seçmediğinize bakmaksızın, kontrollü erişime izin vermek ve tesislerinizden kontrollü olarak çıkış yapmak gerekecektir.

Ağa bağlı bir PC tabanlı sistem binaya giren ve çıkan binlerce kişinin çağrı çağırma işlevlerine olanak tanıyarak binadaki canlı veriler ve çalışanların sayısı ile ziyaretçilerin sayısını kazandıracaktır.

Çoğu durumda, bu sistemler kullanımı basittir ve personel eğitimi en az seviyede (varsa) gerektirir. Bunlar da çok kolaylıkla yönetilir. Genel olarak, erişim kontrol ekipmanları yalnızca yetkili personelin iş içindeki belirli konumlara erişmesini sağlar.

İş yerlerinde hangi güvenlik önlemlerinin uygulanması kararı, risk, yasal gereklilikler, yer ve bütçe gibi bir dizi faktörü değerlendirmek demektir.
Herhangi bir sağlam güvenlik çözümünün kalbi, bir hırsız alarm sistemidir. İşletmenizin türüne veya boyutuna bakılmaksızın, sitenizin çalışma saatleri dışında güvenli ve güvenli olmasını sağlamak çok önemlidir.
EV ALARMI
Evde soygun ve mülk geçirme ortak bir olay; Yılda kırk binden fazla hane soyuldu. Ev alarm sistemlerinin devreye sokulmasıyla, son otuz yılda hırsızlık oranları önemli ölçüde düştü. Bu nedenle, dönem boyunca, PIC mikro denetleyicisi, tuş takımı, LCD ekran ve manyetik bir sen sör kullanarak fonksiyonel bir ev alarm sistemi kurmaya çalışıyoruz.

Hane halkı soyma hırsızlığı içeren yasadışı giriş veya giriş izni girişi olarak tanımlanmaktadır. Yasadışı giriş bir pencere kırma veya ekran kırma gibi zorla olabilir veya kilitli olmayan bir kapı veya açık bir pencere girerek zorlamasız olabilir. Giren kişi, yapısında bulunma hakkına sahip olmadığı sürece bir soygun meydana geldiği sürece. Dahası, hırsızlık yalnızca evin girişi değildir; Binadaki bir garajın veya başka bir yapıya yasadışı giriş yapılması hanenin hırsızlığını da temsil eder.

En yaygın hedefler konutlardır. Güvenlik sisteminin kurulu olmadığı kişiler, güvenlik sistemlerinin kurulu olduğu evlere girme olasılığının üç kat daha yüksek. Dahası, soyguncunun aradığı ilk yer çoğunlukla ana yatak odasıdır, çünkü çoğu insan eşyalarını orada tutar. Çalınması gereken öğeler nakit, mücevher, elektronik ekipman, gümüş, tabanca ve piyasaya arz edilen diğer ürünlerdir.

İstatistikler, her 14,6 saniyede, Dünya da bir soygunun gerçekleştiğini ve bunların çoğunun saat 10 ile akşam saat 3 arasında olduğunu gösterdi. Hırsızlar evinizde ortalama 8 ila 12 dakika harcıyor. Konut sahibi aşağıdaki gibi güvenlik tedbirlerini alabilir: hırsızlar boş gibi görünen evleri arama; soyguncular en fazla altmış saniye içinde bir eve girmek istemiyorlardı.
Hırsızların Giriş Noktaları:
  • Konut hırsızlıklarının yüzde 81'i birinci katta gerçekleşir.
     
  • Hırsızların yüzde 34'ü ön kapıdan girdi;
     
  • Birinci kat penceresinden yüzde 23;
     
  • Arka kapıdan yüzde 22;
     
  • Garajın yüzde 9'u;
     
  • Yüzde 4'ü bir bodrum katında;
     
  • Kilitli olmayan bir girişten yüzde 4;
     
  • Depolama alanı üzerinden yüzde 2;
     
  • İkinci katta herhangi bir yere% 2 girildi.
Daha detaylı bilgi, montaj ve servis hizmetleri için bizimler iletişime geçebilirsiniz. Desi alarm web sitemizden veya telefonla ulaşabilirsiniz. 0850 304 46 16 – 0212 619 11 11 – 0216 572 55 10