Web yazılım, marka yönetimi, SEO ve SMO yönetimi, web tasarım, dijital reklamcılık ve mobil uygulamalarla, hizmet sunan Vayes tam hizmet ajansı ve tam faaliyet ajandasıyla hizmet sunmaktadır. İstanbul kuruluşlu vayes.com ilham ve motivasyon kaynağı olarak İstanbul'u seçmiş, İstanbul'dan tüm Dünya'ya yayılım ve yazılım çalışmalarını sosyal medya ajansı olarak sunmaktadır. Web ağ kodlamaları, yazılımlarında özveri ile verimlilik, iş birliği ve görsel şölen prensibiyle çalışmaktadır. Marka tescil sürecinden, seo yönetimi, ölçeklenebilir ve genişletilebilir yazılımlar, web analiz ve tasarımları, nesnelerin analizleri alanlarında hizmet sunmaktadır.
 
''Ambalaj'' sözcüğüyle nitelendirilen görsel zenginlik kategorisinde; kullanıcı algısı bilinçli şekilde etkilenerek resim, video ve fotoğraflarla etki sağlanmaktadır. Doğrudan müşteri kitlesine ulaşmak, ticari dönüşümü sağlamakta en etkili dil olan görsel olanaklardan faydalanarak, e-ticaret faaliyetlerini sosyal medya ajansı dahilinde geliştiriyoruz. Sosyal medya enstrümanlarını kullanarak, kullanıcı ve müşterilerin hafızasında süreklilik temin ediyor, kolay ulaşılabilir ana temasıyla, ticari başarıyı akıcı hale getiriyoruz.
 
En uygun bütçe ile en yüksek ticari getiriyi sağlayan dijital reklamcılık hizmetleri ve yazılımları ile marka bilinirliğinizi artırıyor, markanıza kimlik kazandırıyor ve ulusal ve global alanda gelişmelerinize katkı sağlıyoruz. Web stratejisi geliştirme, kullanıcı etkileşimleri, doğrudan hedefe ulaşma ve ürün konumlandırma, hizmet tanıtım noktası ile web dijital tasarım ve reklamcılık alanında, benzerlerinden ayırt edici özelliklerle fark yaratmanızı sağlıyoruz.
 
İşletmenizin yol gösterici web arkadaşı olarak, her türlü web danışmanlığı, profesyonel yazılım ve tasarım uygulama, arama motoruoptimizasyonu seo yönetimi içerikleriyle, markanızın lider konuma gelmesi ve sürekliliğini devam ettirmesi için, işin internet kısmını üstleniyoruz. E- ticaret alanında web hizmetleri sunuyor, profesyonellik ve kaliteyle firmanızın çıta yükseltmesini sağlıyoruz. Detaylı bilgi edinmek için Vayes.com.tr web sitemiz içeriklerini inceleyebilir, referanslarımız ve başarılarımız hakkında bilgi edinebilirsiniz.