İnternetten para kazanmak neden bu kadar kolaydır?
 
Günümüzde artık internette çok zaman harcıyoruz ve pek çoğumuzun internetten para kazanıyor olmamız hiç de şaşırtıcı değil. Dünya üzerinde milyonlarca insan evden ya da seyahat halindeyken çalışıyorlar. İnternetten para kazanmanın artıları ve eksileri hakkında uzun bir liste yapabiliriz. Fakat emin olduğumuz bir nokta var ki kendi adınıza çalışmak sizi bağımsız yapar. İnternetten para kazanmanın birçok yolu vardır, bunların arasında yatırım yapmak her geçen gün daha da popüler olmaktadır.  


Neden ikili opsiyonlar?
İnternette ikili opsiyonlar ile para kazanmanın ne kadar hızlı ve kolay olduğuna dair pek çok makale bulunmaktadır. Aslında bu doğrudur. Yatırım mantalitesi oldukça basittir. Belli bir varlıkta seçtiğiniz belli bir zaman diliminde fiyatın gideceği yönü tahmin etmeniz gerekmektedir. İlgili varlığı (kur, hisse vb.) ve zaman dilimini (bir dakikadan on saate kadar) kendiniz seçersiniz. Kar oranı pek çok farklı değişkene dayanır ancak genelde %80’dir. Yani diyelim ki 100$ tutarında bir işlem açtınız ve tahmininiz doğru, bu sayede 80$ kar elde edersiniz. Bu yüksek getiri ve basit yatırım yapma felsefesi sayesinde pek çok insan bu piyasaya ilgi duyar. Tek yapmanız gereken bir laptop ya da interneti olan bir mobil telefondur.
Fakat basit bir yön tahmini ile yapılan yatırımın bile yeni başlayan bir yatırımcı için ne kadar korkutucu olabileceğinin farkındayız. Yeni başlayan yatırımcılar eğer yatırım işini ciddiye alırlarsa akıllarındaki pek çok soruya cevap bulacaklardır. Tek yapmanız gereken öğrenmektir. Tabi ki bunu yapacağınız en iyi yer de ileride yatırım yapacağınız platformun kendisidir. Bu yüzden iyi bir aracı kurum seçmeniz oldukça önemlidir.
İyi bir aracı kurum sizin rahatlığınız ve konforunuz için her şeyi yapar. Detaya inmek gerekirse, sizlere çok sayıda eğitim malzemesi ve demo hesabı sağlar. Bu sayede gerçek para ile yatırım yapmadan önce kendinizi deneyerek pratik yapma şansına sahip olursunuz. Sizlere bu desteği sağlayan ve konforlu bir yatırım ortamı sunan aracı kurumlardan biri de Olymp Trade’dir.  

Olymp Trade: geniş eğitim imkanları
Yukarıda da belirttiğimiz gibi Olymp Trade yatırımı sizler için basit bir hale getirir ve ikili opsiyon basamaklarını hızlıca çıkmanıza yardımcı olur. Olymp Trade ile teknik analizi öğrenecek ve bu sayede daha hızlı kar etmeyi ve daha etkin yatırım yapmayı öğreneceksiniz. Aracı kurum bünyesinde kur çiftlerine, emtialara, hisse senetlerine, endekslere ve kripto paralara yatırım yapabilirsiniz. Minimum işlem tutarı 1$’dır ve minimum para yatırma tutarı da 10$’dır. Bu küçük tutarlar sayesinde gerçek bir hesap ile yatırım yapmaya başlayabileceksiniz. Hesap türüne göre %80 – 90’a varan kazançlar vardır. Fakat gerçek para kazanmadan önce size sunulan ücretsiz demo hesabıyla pratik yapmalısınız. Bu sayede ikili opsiyonlara başarılı bir giriş yapabileceksiniz.
 

Olymp Trade kullanıcı dostu arayüzü ve eğitim materyallerine sağladığı doğrudan erişim sayesinde benzersiz bir yatırım platformu geliştirmiştir. Demo hesabınızda yatırım yapılan varlıklarla, grafiklerle, teknik analiz araçlarıyla, web seminerleri ve yardımcı olacak pek çok yönlendirici bilgiyle tanışacaksınız. Geçenlerde aracı kurum bir diğer faydalı güncelleme yaptı. Tüm hesapların artık eğitim materyallerine bir bağlantı içeren ikinci bir dahili ekranı olacak. Böylece eğitim materyallerine tek tıkla erişebileceksiniz. Bu güzel yenilik sayesinde daha hızlı öğrenecek ve daha hızlı yatırım yapabileceksiniz.
Olymp Trade platformunda tüm yatırımcılar çeşitli eğitim içerikleri bulacaklar. Yeni başlayanlar oldukça faydalı video içeriklere erişebilecek. Diyelim ki EUR/USD kuruna yatırım yapıyorsunuz. İkili opsiyonlara yatırım yaptığınızda fiyatın gideceği yönü seçersiniz (yukarı/aşağı). Dolayısıyla piyasa fiyatına göre 1 euro 1,06 dolara eşitse platformdaki grafik 1,06usd seviyesinde olacaktır. Tahmin etmeniz gerek fiyatın bu seviyenin yukarısına mı yoksa aşağısına mı gideceğidir. Tahmininiz doğruysa kar elde edersiniz, yanlışsa paranızı kaybedersiniz.
 
Olymp Trade’e Güvenebilir miyim?
Olymp Trade sadece eğitim materyalleri ve benzersiz bir yatırım platformu sunmakla kalmaz, ayrıca müşterilerinin güvenliğini de oldukça önemser. Aracı kurumda 20 farklı ülkeden yatırımcı bulunmaktadır. Ayrıca şirket Uluslararası Finansal Komisyon üyesidir. Bu da demek oluyor ki müşterilerin bakiyeleri sigorta altındadır. Bir diğer güvenilirlik simgesi de uygulamanın Google Play üzerinden indirilme sayısı ve burada sahip olduğu değerlendirme puanıdır. Uygulama toplamda 5.000.000 kere indirilmiş ve ortalama puanı 4.2’dir. Yine de bu aracı kurumu seçerek doğru tercihi yaptığınızdan emin olmak için bu uygulamayı daha önce kullanan kişilerle konuşmalısınız. Örneğin aracı kurumun kullanıcıları tarafından Facebook’ta açılan bir gruba katılarak buradan gerçek yatırımcılara ulaşabilir ve onlara şirket hakkında ne düşündüklerini sorabilirsiniz.