UltraSurf, internet kullanıcılarının çeşitli nedenlerden dolayı bazı sitelere erişim sağlayamadıkları durumlarda başvurabilecekleri yazılımlardan bir tanesidir. Yasaklı sitelere giriş programı olarak pek çok kişinin bildiği ve aktif olarak kullandığı program, aynı zamanda internet siteleri içinde güvenilir ve gizli kalabilmeyi de mümkün kılmaktadır. Program dahilinde yer alan Proxy sunucularında yer alan farklı farklı IP adreslerinin kullanılması, asıl internet kimliği olan IP adresinin gizli kalmasına ve kişisel bilgi ve verilerin üst düzey koruma altında olmasına yardımcı olmaktadır.



Ultrasurf Özellikleri Nelerdir?

Popüler sitelerde bazı zamanlarda yaşanan internet sansürü yasaklı sitelere giriş programlarının sıklıkla kullanılmasına neden olmaktadır. Bunlardan biri lan , internet sörfünün güvenilir, sınırsız ve gizli olmasını sağlamaktadır. Dünya genelinde bilgisayar kullanıcıları arasında en popüler VPN yazılımı olarak artı yönleri oldukça fazla bir programdır. Çoğunlukla erişime kapatılmış sitelere girmek için kullanılsa da IP adresini niyeti kötü olan kişilere karşı güvende tutmak amacı ile de kullanılmaktadır.



Ultrasurf Programı Ne İşe Yarar?

Bazı internet siteleri ve yoğun bir şekilde kullanılan sosyal paylaşım sitelerine erişim zaman zaman kısıtlanabilmektedir. Böyle durumlarda etkinleştirilecek olan UltraSurf, yasak koyulan sitelere karşı engelsiz olmayı ve internet ortamındaki bazı zararlara karşı güvende olmayı sağlayan bir programdır. İndirme ve kullanımı sırasında anti virüs programları bu yazılımı virüs olarak algılamaktadır. Bu noktada herhangi bir sorunla karşılaşmamak için anti virüs programını devre dışı bırakmak işe yarayacaktır.



Kaynak: