Xiaomi'nin Nevşehir'de açılan ilk yetkili mağazası ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Xiaomi, Nevşehir'deki ilk yetkili Mi Store mağazasının kapılarını ziyaretçilere açtı. Nevşehir Nissara alışveriş merkezinde açılan Mi Store ilk günden ziyaretçi akınına uğradı. Mağazanın açılış töreninde, sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek misafirler 2 şer kişilik gruplar halinde içeri alındı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, İşletme sahibi Mustafa Övüç, mağaza yetkilileri ve vatandaşların katılımında açılışı gerçekleştirildi.

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı açılışta yaptığı konuşmasında; "Nevşehir'imize Xiaomi mağazasının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin Mehmet Ergin'de; "Şehrimizde bu tür işyeri faaliyeti yapan tüm kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Hayırlı olsun" dedi.

Nevşehir halkına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eden İşletme sahibi Mustafa Övüç ise," Açıkcası böyle bir yoğunluk yaşanacağını daha mağazamız açılmadan tahmin ediyorduk. Bizlerde müşterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmak için yola çıktık." ifadelerinde bulundu.

Mağazada yer alan ürünler yalnızca akıllı telefonlarla da sınırlı değil. Mi Robot vakum temizleyici ve Mi Router modelinden tutun, Mi Dash araç içi kamerasına ve MIJIA akıllı IP kamera modellerine kadar birçok ürün mağazada sergileniyor.

Açılış için kuyrukta beklediler...

Nevşehir'in ilk Mi Store mağazasının açılışına şahit olmak için kuyruğa giren Xiaomi hayranları açılır açılmaz mağazaya akın etti. Xiaomi’nin inovatif ürünlerini ilk elden test etme ve inceleme fırsatını yakalayan Nevşehirli teknoloji tutkunları, mağaza açılışından duydukları memnuniyeti basın mensuplarına verdikleri demeçte ifade ettiler.

Açılışa özel indirimleri ile; Cep telefonu, akıllı robot süpürge, elektrikli scooter, akıllı saat, otomobil şarj cihazları, akıllı ev ve ekosistem ürünleri, telefon aksesuarları ve daha fazlası Xiaomi Mi Store mağazasında sizleri bekliyor...

İşte açılışımızdan görüntüler...

Adres: Nissara AVM de 2. Kat Giriş No: 62

İrtibat: 0552 300 28 38

İnstegram: https://www.instagram.com/mistore_nevsehir/?igshid=1ii36yph4qj0o

Açılışa özel tüm ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar!

İşte Bazı İndirimli Ürünlerimiz...