Ürgüp Belediyesi, Ankara'da düzenlenen Tam Bana Göre Festivali'nin yıldızı oldu. 145 belediyenin Ankara Millet Bahçesinde stant açtığı “Tam Bana Göre“ Festival'in de Ürgüp rüzgarı esiyor...

Başkent Millet Bahçesindeki “Tam Bana Göre Festivalinde” Ürgüp standı yoğun ilgi görüyor.

Ankara’da gerçekleşen, pazar gününe kadar sürecek olan,  Tam Sana Göre festivalindeki standı, başkentte yaşayan Ürgüplü hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Ziyaretçiler kendilerini adeta Kapadokya'ya gitmiş gibi hissettiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti ve mutlaka Ürgüp'e gelerek Kapadokya'nın o eşsiz atmosferini solumak ve balon turuna katılmak istediklerini dile getirdiler.

Festivale katılan ve Ürgüp standına gösterilen yoğun ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, kurulan stanta tüm gençleri davet ederek, “Tam gençlere göre… Yerimizi aldık, standımızı kurduk. Mutlaka Bekliyoruz…” notunu paylaştı.

Başkan Aktürk; "Türkiye’nin En Büyük Millet Bahçesi, Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen Tam Bana Göre Festival'in 4. gününde de ziyaretleriyle standımızın güzelliğine güzellik katan kıymetli hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm ziyaretçilerimize gönülden teşekkürler." dedi.

Gençlik festivali 21 Kasım tarihine kadar devam edecek.