Marvel sinematik evreninin yeni filmlerinden biri olan Ant-Man 3 filmi çekimleri Kapadokya'da tamamlandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, geçtiğimiz günlerde canlı yayında Ant-Man 3 filmi için önemli ipuçları vermişti.

Habertürk TV’de katıldığı canlı yayında önemli detaylara değinen Bakan Ersoy, Ant-Man and The Wasp: Quantumania yani Ant-Man 3 filmi çekimlerinin Kapadokya bölgesinde başladığının müjdesini vermesinin ardından yaşanan bu sürpriz gelişme, yabancı basında büyük yer aldı.

Film hakkında açıklamada bulunan KAPTİD Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler, Marvel’ın son filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania’nın 10 gün süren Kapadokya’daki çekimlerinin tamamlandığını, Marvel ve Ant-Man hayranları sosyal medya üzerinde daha şimdiden Kapadokya’yı konuşmaya başladığını söyledi. Çekimlerin film oyuncularının Kapadokya'ya gelmeden gerçekleştirildiğini ifade eden Dinler,  Oyuncular, Greenbox yöntemi ile Kapadokya'da çekilen bölümlere ekleneceğini ifade etti.

Ant-Man ve Wasp filminin sonunda Avengers: Infinity War filmine bir gönderme yapılmıştı. Filmin sonunda seyircinin kafasını karıştıran sorular, Avengers: Endgame filminde yanıtlanmıştı.

Ant-Man 3 filmi 2023 yılında sinemalarda gösterime girecek. Ancak bu yeni filmin konusu hakkında sır perdesi henüz aralanmış değil. Buna karşın The Eternals filmi ile birlikte yenilenecek Marvel evreni hakkında önemli detaylar barındırması bekleniyor.

Kaynak: Habertürk