Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, sosyal medya takipçileri arasından 500 kişiye Kapadokya’da balon turu hediye ederek, peribacaları ile ünlü şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini gökyüzünden izleme fırsatı sunacak.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla çeşitli platformlarda yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal medya hesabından da bölgeyi daha fazla turistin görmesini sağlamak için etkinlikler gerçekleştiriyor.

Daha önce takipçilerine Nevşehir tatili hediyeleri de veren Arı, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 500 takipçisine Kapadokya’da balon turu hediye edeceğini duyurdu. Paylaştığı peribacası ve balon görseli ile birlikte Arı’nın "Dostlar siz şehrimize gelin bizler sizi ağırlayalım. Bu tweeti RT edip hesabımızı takipte olan 500 (beşyüz) kardeşimize balon turu hediye ediyoruz. Nevşehir Kapadokya ile, Kapadokya sizlerle güzel. Son gün 25 Haziran" şeklideki mesajı mesajı kısa süre içerisinde sosyal medyada büyük ilgi gördü.

25 Haziran 2019 tarihine kadar Arı’nın sosyal medya hesabını takibe alarak mesajını RT yapacaklar arasından kura ile belirlenecek olan 500 kişi önümüzdeki aylarda Nevşehir’e davet edilerek balon turuna katılmaları sağlanacak.

Dünyada sıcak hava balon turlarının yapılabildiği en gözde merkezlerden biri olan Kapadokya’da, her sabah havalanan yüzlerce balon çok sayıda yerli ve yabancı turistin peribacalarını ve bölgenin tarihi ve turistik güzelliklerini gökyüzünden izleme fırsatı sunuyor.