BIG BUS Cappadocia işletmesinin Göreme beldesindeki şube açılışına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Ak Parti İl Başkanı Al iKemikkıran, MHP İl Başkanı İlhan Kaya ile TÜGVA Nevşehir Şube Başkanı Selçuk Cingitaş katıldı.

Üstü Açık Çift Katlı 'BIG BUS Cappadocia' Otobüsle Nevşehir Kapadokya turu başlıyor...

Açılışa katılan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Dünyanın sayılı şehirlerinde turistlik gezi yapan Big Bus Cappadocia açılışını hazirunumuzla gerçekleştirdik. Sevdamız Nevşehir’imize hayırlı olsun." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Dünyanın turizm başkenti Nevşehir'imizde önemli turizm yerlerini BigBus ayrıcalığı ile gezme fırsatına hemşerilerimizi, yerli ve yabancı tüm konuklarımızı bekliyoruz." dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'da; "New York, Paris, Dubai gibi Dünya'nın sayılı Kentlerinde turistlik gezi yapan BigBus; Bir Durağı da Kaya Şehir'imizde. Dünya'nın ve turizmin başkenti Nevşehir'de önemli turizm yerlerini BigBus ayrıcalığı ile gezme fırsatını vatandaşlarımıza ve tüm Dünya'ya sunuyoruz" dedi..

#Kayaşehir