Fotoğraflara bakınca burasının Pamukkale mi? olduğu sorusu ilk etapta aklınıza gelebilir.

Fakat burası Denizli Pamukkale değil, tam aksine burası Nevşehir'in şifa kapısı Kozaklı ilçesinde bulunan Çeşm-i Termal'den bir görüntü.

Kozaklı'da Termal turizm bölgesinin gözbebeği olmaya aday Çeşm-i Termal Projesi henüz tamamlanmasına rağmen Kurban Bayramı tatili için Kozaklı'yı tercih eden konuklarından yoğun ilgi görüyor.

Kapadokya'nın Pamukkalesi Kozaklı'da...

Bayram tatilini Kozaklı da geçirmek isteyen misafirlerin ilgi odağı olan Çeşm-i Termal, Bayramın ilk 2 gününde yaklaşık 5000'i aşkın ziyaretçilerini  ağırladı. Tamamı termal su ile beslenen ve 5000 M² lik alanı kaplayan Çeşm-i Termal şimdiden Pamukkale'ye alternatif olmaya aday olarak göz kırptı.

Vatandaşlar, Başkanları Kabukcuoğlu'na Teşekkür Etti....

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Kozaklılı vatandaşlar ise şunları söyledi; ”Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz çalışmalarından çok memnunuz. Belediye Başkanımız Kabukcuoğlu'yla birlikte İlçemizin çehresi değişti. Yollarımız, Okullarımız, Hastanemiz, Camilerimiz adeta çiçek gibi oldu. Özellikle Başkan Kabukcuoğlu'nun çılgın projeleri arasında yer alan "Çeşm-i Termal'in" de hayat bulmasıyla Pamukkale travertenleri Kozaklıların ayağına kadar getirdi. Belediye Başkanımız Kabukcuoğlu'ndan Allah razı olsun. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz.” diyerek hem teşekkür ediyor hemde destek veriyorlar.

Kabukcuoğlu: "Tamamlandığında Kapadokya’nın ‘Pamukkalesi’ olacak..."

İlçedeki turizm potansiyelinin gelişmesi için dev projeler hazırladıklarını aktaran Kozaklı Belediye Başkanı Av. Akif Kabukcuoğlu: "Sağlık turizmi, Eğitim, seracılık ve otelcilik üzerine ilçemizi bölgenin cazibe merkezi yapmaya kararlıyız. İlçemize büyük yatırımlar yapacağımız ve Kozaklı’mızın hizmetkârı olacağız sözü ile geldiğimiz Belediye Başkanlık görevinde bize inananları Allah’ın izniyle sevindirmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda, çalışmalarımızı birer birer hayata geçiriyoruz" dedi.

Tüm Kozaklılı hemşehrilerinin Kurban bayramını da kutlayan Başkan Kabukcuoğlu," Gelişen, değişen ve büyüyen, termal kaplıcalar diyarı Kapadokya'nın şifa kapısı Kozaklı'mıza herkesi bekliyoruz. " dedi.

İşte adeta yenilenen muhteşem görüntüsüyle Kozaklı ilçesi tatillerinde sağlık ve huzuru arayan konuklarını ağırlamak için bekliyor...

Foto/Haber: Emrah Tufan