Stonepark Seyahat Acentası Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Büyükbaş , 27 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem TÜRSAB Yönetim Kurulu seçiminde Aydınlık TÜRSAB Ekibi Başkan adayı Bilal Korkmaz ve Aydın Yaylacıklılar ile birlikte TÜRSAB Genel Merkez Yönetim kuruluna aday olduğunu açıkladı.

Kapadokya artık TÜRSAB'ın merkezinde olacak... 

FİB Haber Merkezine açıklamada bulunan Muzaffer Büyükbaş; "Bundan sonra, Kapadokya Seyahat acentaları TÜRSAB Merkez yönetimde söz sahibi olacak. Kapadokya Bölgemizin tanıtımı, Seyahat acentalarımızın sorunları ve çözüm önerilerini TÜRSAB genel merkeze taşıyarak çok daha hızlı çözüm üreteceklerinin sözünü verdi."

TÜRSAB Genel Merkez Yönetim kuruluna adaylığını açıklayan Muzaffer Büyükbaş açıklamasında şunları ifade etti;

"Covid-19 döneminde Kapadokya bölgesine haftada 2 frekans uçuş ile Ukrayna /Nevşehir uçuşları dahilinde bölgemize 5000 kişi uzerinde turist getiren firmanın sahibi olarak Kapadokya'yı direk uçuş ile gelinenilen destinasyon yapabilmek için önce siz değerli Kapadokyalı meslektaşlarım ve TÜRSAB'ında desteği ile başaracağımıza inanıyorum. Artık ;

ŞİMDİ KENDİ HİKAYENİZİ YAZMA ZAMANI. ACENTALARIMIZA DAHA ÇOK KAZANDIRACAK DAHA ETKİN VE DAHA GÜÇLÜ TÜRSAB İÇİN BİRLEŞTİK." Mesleğimizin geleceğine sahip çıkmak için, Bütün Seyahat acentalarımızı 27 Kasım 2022 tarihinde Seçime katılmalarını bekliyoruz.

Öte yandan, Kültür ve Turizm Bakanlığı kendilerine çeşitli yollardan ulaşan, genel kurul kararına rağmen yönetim kurulunun dayatması ile TÜRSAB genel kurulundaki kısıtlamalara ilişkin başvuruları değerlendirmiş ve aşağıdaki kararı vermiş.

Buna göre katılımı olumsuz etkileyecek bu durum Bakanlıkça uygun görülmemiş ve İstanbul dışından gelecek ÜYELERİN HERHANGİ BİR KISITLAMA TABİ TUTULMAKSIZIN (giderlerin kısmen aidat borcundan düşülerek mahsup edilmesi gibi) konaklama ve ulaşım giderlerinin TÜRSAB tarafından ödenmesi gerektiğine hükmetmiş.

Bu nedenle herkese HAYDİ GENEL KURULA çağrımızı tekrarlıyor ve önce mesleğimizin, sonra da birliğimizin geleceğini etkileyecek bu önemli genel kurula katılarak, oy kullanmalarını talep ediyoruz." ifadelerine yer verdi.