Kapadokya’nın ilham veren coğrafyasının farklı lokasyonlarında 2015 yılından beri gerçekleştirilen Cappadox, katılımcılarına müzik, çağdaş sanat, gastronomi ve açık hava disiplinlerini bir arada sunan Türkiye’nin ilk destinasyon festivali olma özelliğini koruyor.

Programında, Türkiye’den ve yurtdışından sanatçıları bir arada ağırlayan disiplinlerarası kültür festivali Cappadox, ilk yılından beri büyük beğeni ile karşılanıyor. Sanatçılarının yanı sıra katılımcılarıyla da uluslararası bir festival haline gelen Cappadox’a bu ilginin karşılığını vermesi ve Cappadoxlu’larla birlikte güçlü bir içeriğin örülmesi amacıyla beşinci edisyonu 2020’de gerçekleşmesi üzerine hazırlıklara bu yıl içerisinde başlanıyor.

İlki 2015’te Kapadokya Çarpması başlığı altında gerçekleşen Cappadox, 2016’da Gelin Bahçemizi Ekelim, 2017’de Dünyadan Çıkış Yolları ve 2018’de ise Sessizlik temasıyla izleyicilerle buluşturan festival, 2020 yılı itibariyle iki yılda bir gerçekleşecek.

Cappadox’un yeni programı 2019 yılının Sonbaharında açıklanacak.

The Fifth Edition of Cappadox Will Take Place In 2020

An experience born in 2015 and occuring annually across various locations of Cappadocia’s inspirational geography, Cappadox offers attendees a mix of music, contemporary art, gastronomy and outdoor disciplines, maintaining its place as Turkey’s first destination festival. As a multi-disciplinary cultural festival, Cappadox welcomes many Turkish and international artists in its program. It has received lots of praise ever since its first year and has become an international festival not only with its artists but its attendees as well. In order to respond to the interest and create strong content together with Cappadoxians, Cappadox will start preparing within this year for its fifth edition to be held in 2020. With the first Cappadox held in 2015 under the theme “Cappadocia Struck”, followed by “Let Us Cultivate Our Garden” in 2016, “Ways Out From The World” in 2017 and “Silence” in 2018, the festival will be held every two years starting in 2020. Cappadox will release its new program in the Fall of 2019.