DERSİAD Nevşehir şube başkanı Ercan Civelek, turizm komisyonu başkanı Göreme Belediyesi meclis üyesi M. Ali Soydemir, Ak parti il genel meclisi üyesi Hanifi Bostan ve Dersiad istişare kurulu üyesi başkan v. Ünal İkizoğlu; Especial Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özsoy’u ziyaret etti.

Yapılan görüşme esnasında, Başkan Ercan Civelekson yıllarda Erol Özsoy’un bölgeye yapmış olduğu Butik oteller ve Sıcak Hava Balon şirketleri ile istihdam ve turizm açısından bölgeye değer kattığını vurguladı.

Desiad’ın asıl ziyaret amaçlarının; geçtiğimiz günlerde Yunak Evleri’nde ağırlamış olduğu BTL Hospitality Yönetim Kurulu Başkanı ve yöneticilerini Kapadokya’da ağırladığı ve Kapadokya’yı Çin’in turizm devi olan BTL’yi Kapadokya’yı tanıttığı için teşekkür etmek olduğunu belirttiler.
 
Yunak Evleri’nden sonra bölge de balon şirketlerine de yatırım yapmış olan Erol Özsoy, Çinli iş adamlarına kendisinin de bölgeye dışarıdan gelip yatırım yaptığını belirterek, Kapadokya turizm alanında yatırım yapılabilecek en güzel destinasyonlardan biri olduğunu belirterek, kendilerine bu konuda kendilerine destek vereceğini belirtti.

DERSİAD turizm komisyonu başkanı Göreme Belediyesi meclis üyesi M. Ali Soydemir'de, Especial Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özsoy’a bölgemize yapmış olduğu yatırımları için teşekkür ederek her konuda yanlarında olduklarını ifade etti.