Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ile Google Türkiye işbirliği protokolü Kültür ve Turizm Bakanı Sn Mehmet Nuri Ersoy'un katılımı ile imzalandı.

TÜROFED ile Google Türkiye arasında İş Birliği Protokolü İmza Töreni’ne katılan Litvanya - Nevşehir Fahri Konsolosu ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler; "T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sn Mehmet Nuri Ersoy himayelerinde; Google Türkiye ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) arasındaki iş birliği protokolü CP Kempinski'de Google Türkiye Müdürü Sn. Mehmet Keteloğlu ve TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatir tarafından imza altına alındı. Hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu.

Google ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) dijital dönüşüm sürecinde turizm işletmelerini desteklemek amacıyla güçlerini birleştiriyor. Bugün imzalanan İş Birliği Protokolü ile binlerce turizm işletmesi ve çalışanlarına dijital dönüşüm için gerekli beceriler kazandırılırken, sektörün yenilikçi ürün, hizmet ve içgörülerle desteklenmesi hedefleniyor.

Litvanya - Nevşehir Fahri Konsolosu ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler; "Murat ve Mete Başkanlarımla "TÜROFED & Google" toplantısı öncesi bir araya geldik ve hasret giderdik, özlemişiz" dedi.