Aylardır Antalya – Nevşehir uçak seferleri ne zaman başlayacak diye merak eden vatandaşlarımıza müjde.. Nevşehir-Antalya uçak seferleri başlıyor.

 
Kapadokya ile Antalya arasında direkt uçak seferlerini başlatan anlaşmayı Dorak Holding Başkanı Ahmet Serdar Körükçü imzaladı.

İSTANBUL- Dünyanın önemli doğa harikaları arasında yer alan ve ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya’nın yüksek turizm potansiyeline cevap vermek amacı ile Kapadokya ile Antalya arasında direkt uçak seferleri başlıyor.  Kapadokya Antalya arasından kurulan hava köprüsü ile ilgili anlaşmayı THY adına Kapadokya Havalimanı Genel Müdürü Osman Taha Küçük ve Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız ile Dorak Holding Başkanı Ahmet Serdar Körükçü anlaşmayı imzaladılar.
Dorak Holding iş birliği ile Anadolu Jet tarafından düzenlenecek direkt seferler 01 Nisan ile 31 Ekim 2015 tarihleri arasında karşılıklı olarak her hafta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri yapılacak.

Dorak Holding’in önderliğinde, Nevşehir Ticaret Odasının katkısı ile gerçekleşen ve ülke turizmine büyük katkısı sağlayacak proje için dün Ankara’da Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan ile Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü arasında bir protokol imzalandı.

İmza törenine THY adına Kapadokya Havalimanı Genel Müdürü Osman Taha Küçük ve Nevşehir Ticaret Odası Başkanı Mehmet Arif Parmaksız da katıldı.


Aylardır, Nevşehir halkının merak içerisinde beklemiş olduğu Antalya-Nevşehir uçak seferleri sonunda başlıyor. AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, twetter adresinden yaptığı açıklamada Antalya - Nevşehir uçak seferlerinin müjdesini verdi. Gizligider twetter adresinden yaptığı açıklamada, Antalya-Nevşehir uçak seferlerinin 1 Nisan 2015 tarihinden itibaren başlıyor. Antalya-Nevşehir uçuşlarımız bir daha iptal olmamak üzere hayırlı olsun. Destekleri için Dorak Turizm ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ediyorum’’ dedi. 










Kaynak: Türkiye Turizm