Türkiye ve dünyanın en özel konsept otellerinden, Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren Dünya'nın 9. En İyi Oteli ve Kapadokya’nın Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan belgeli ‘İlk ve Tek Butik Oteli’ Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, 05 Mart 2021 - Cuma günü kapılarını yeniden misafirlerine açıyor.

Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, dünyanın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan TripAdvisor 'Travelers Choice 2019' ödüllerinden, dünyanın en lüks otel ödülünü üst üste tam 7 kez almaya hak kazanmıştı. Dünyanın en lüks oteli ödülünü kazanan Kayakapı Premium Caves Cappadocia, ayrıca dünyanın en iyi dokuzuncu, Avrupa'nın en iyi üçüncü ve Türkiye'nin en iyi birinci oteli ödülünü alırken, en iyi hizmet sunan oteller arasında da dünyanın en iyi sekizinci oteli, Avrupa'nın beşinci ve Türkiye'nin birinci oteli ödüllerini almıştı.

Kayakapı Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, Tüm misafirlerimizi Kapadokya ziyaretlerinde gönül rahatlığı ile Ürgüptte Kayakapı Premium Caves – Cappadocia'yı tercih edebileceklerini belirtmek isterim. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler, Ürgüp'ten herkese selamlar...” diye konuştu.

Telefon: +90 384 341 88 77
http://kayakapi.com

"WORLD'S BEST 9TH HOTEL": KAYAKAPI PREMIUM CAVES - CAPPADOCIA IS REOPENING IT'S DOORS ON 05 MARCH 2021