Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen 15/18 Haziran ticaret organizasyonu iş gezi proğramına Nevşehir Kapadokya Bölgesi adına Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz katıldı.

Ticaret Bakanlığı mentorluğunda, Kooperatifler Birliği'nin daveti ile tarım, gıda teknoloji ve turizm alanında düzenlenen iş gezisi programına katılan  Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz yaptığı açıklamada, Ukrayna'ya yapmış olduğumuz ziyarette Ticaret Fuarı, Türkiye Ukrayna iş adamları derneği, Ukrayna Koparatifler Birliği, Ukranya Ticaret ateşimiz ve Ukrayna büyükelçimizle bir araya gelerek çeşitli temas ve istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Başkan Durmaz, kooperatiflerin alanlarında Ukrayna ile ticaret ve turizmde yapılabilecek İşbirliklerinin görüşüldüğü toplantılarda Kapadokya Bölgemize duyulan llgi bizleri fazlasıyla memnun etti. Özellikle, UKRANYA Koparatifler Birliği Başkanı ve yöneticileri ile yapmış olduğumuz toplantı sonucunda bizlere çok sıcak karşılamada bulundular. Yapmış olduğumuz toplantı ve istişarelerde beraber ortak hareket etme kararı alarak, 200.000’den fazla çalışanına Kapadokya’nın tanıtımını yapacaklarını ve ayrıca iş birliği içerisinde olmayı planladıklarını ifade etti.