Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turizm Haftası münasebetiyle turizm sektörü temsilcilerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti.

Turizm sektörü temsilcileriyle düzenlenen istişare toplantısında, turizm sektörünün sorunlarını, beklentilerini gözden geçirdiklerini, sektörel kazanımları nasıl daha ileri götürebileceklerini ele alındı.

Erdoğan'ın turizmcilerle buluşmasına Nevşehir'den sadece Yakup Dinler davet edildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, turizm sektörü temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıya, Nevşehir Kapadokya bölgesini temsilen davetli olarak sadece Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Yakup Dinler vardı.

Kabulde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da hazır bulundu. 

Kapadokya'dan sadece Yakup Dinler vardı...

Dinler, sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirilen ziyarete ilişkin paylaşımda bulundu.

TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler paylaşımında ; "Turizm Haftası münasebetiyle "İç Anadolu Temsilcisi" olarak benim de içerisinde yer aldığım turizm sektör temsilcileri heyetini Külliye'de kabul eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a turizme olan yakın ilgisi ve sektörümüze yönelik müjdeleri için şükranlarımı sunarım." dedi.