Ankara Ticaret Odasının fuar merkezi olan Congresium’da bu yıl ikincisi düzenlenen Travel Expo 2017 Turizm fuarında Göreme’de yerini aldı.
Kapadokya bölgesinden fuara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, KAPHİB, Göreme Belediyesi, Uçhisar Belediyesi, Ortahisar Belediyesi katılıyor. Kurumlar adına ise İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, KAPHİB Müdürü Levent Ak, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç katıldı. Belediye Başkanımız Nuri Cingil ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın Nevşehir’de olması nedeniyle fuara katılamazken Göreme Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Ali Soydemir katıldı.
Fuarın açılışına Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ve beraberindeki heyet katıldı. Stantta Kapadokya bölgesine özgü yöresel ürünler ziyaretçilere hediye edilirken, gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere Kapadokya hakkında da bilgiler veriliyor.
Çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edilen Kapadokya standı yoğun ilgi görüyor. Fuar 26 Mart Pazar günü akşamına kadar açık kalacak.