Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında AHİKA tarafından desteklenen projeleri yerinde inceledi.

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, AHİKA ve KOP Bölge İdaresi tarafından Kapadokya'da desteklenen projeleri ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu. Bu kapsamda Kapadokya'nın merkezi Ortahisar kasabasını ziyaret eden Yeniçeri, AHİKA tarafından yapılan yatırımları inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Yeniçeri'ye Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ve Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'te eşilik etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş yaptığı açıklamasında; "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürümüz sayın Barış Yeniçeri ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri sayın Bekir Varol kasabamızı ziyaret ederek; devam eden Ortahisar Kadın Girişimciler Kooperatifi ve Tepebaşı Meydanı Sokak Sağlıklaştırma Projelerimizi incelediler. Ortahisarımıza verdikleri hibe ve destekler için teşekkür ederiz..." dedi.

Başkan Ateş günün anısına ve destekleri için Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri'ye hediye takdiminde bulundu.