23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı tatili Kapadokya bölgesinde turizmcilerin yüzünü güldürdü. 23 Nisan’ın Salı gününe gelmesi nedeniyle hafta sonu tatiliyle birleşen 4 günlük tatil Kapadokya'da tatil yapmak isteyenlerin ilgi merkezi haline çevirdi. Bölgedeki otellerin yüzde 100'üne yakın rezervasyonlar doldu.

Otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşların ilk adresi yine Kapadokya oldu. 

Türkiye`nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. 23 Nisan'ı hafta sonu ile birleştirip 4 günlük tatil yapmak isteyenler Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'de turizm sektörünü hareketlendirdi.

Bölgemize gelen tatilciler Nisan ayında kar manzarası sürprizi ile karşılaşırken, açan çiçeklerle karlar altında beyazlara bürünmüş muhteşem doğasında peribacaları ile birlikte bol bol selfie çekinerek o anlarını ölümsüzleştirdiler.

Öte yandan Bölgede Turizmciler, bu yılın ilk çeyreğinde turist sayısında görülen artışın sezon sonuna kadar artarak devam edeceğini tahmin ediyor.