Kapadokya Alan Başkanlığı'nın Nevşehir Kapadokya yerel halkı ile istişare toplantıları devam ediyor. Alan Başkanlığı'nın Ayvalı ve Çavuşin köyünden sonraki durağı Bahçeli köyü oldu. Köy muhtarı ve sakinleri ile birlikte köy kahvesinde bir araya geldi.

Kapadokya Alan Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Alan Başkanlığı olarak bölgemizdeki köylere yaptığımız ziyaretlere devam ediyoruz. Son ziyaretimizi Bahçeli Köyü'ne yaptık ve köy kahvesinde keyifli bir buluşma gerçekleştirdik. Bölgenin gelişimi ve kalkınması amacıyla istişare ettiğimiz ve hoş sohbette bulunarak bölge halkının görüş ve önerilerini dinlediğimiz toplantı hem Başkanlığımız hem de Bahçeli Köyü adına oldukça verimli geçti.

Kapadokya'nın korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara miras bırakılması doğrultusunda en doğru adımları atmak için yürütülecek faaliyetler üzerine köy sakinlerinin fikirlerini aldık; bu fikirlerin özenle değerlendirileceği noktasında kendilerini bilgilendirdik. Bahçeli Köyü'nün Kapadokya Bölgesi için önemini, güçlü ve geliştirilmeye açık yönlerini değerlendirdik. Atılacak her adımın bölge genelinde yaratacağı olumlu etkiler üzerine görüşlerimizi paylaştık.

Tıpkı diğer ziyaretlerimizde olduğu gibi Bahçeli Köyü'nün sakinleri de bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Kapadokya'nın gerçek sahipleri ve koruyucuları olarak bölgeyi benimseyen ve Başkanlığımızın bölgeyi korumak ve yaşatmak adına yürüttüğü tüm faaliyetleri destekleyen Bahçeli Köyü sakinlerine teşekkür ediyoruz."