Kapadokya Alan Başkanlığı Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında gerçekleştirildi.

Kapadokya Alan Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve sektör temsilcileri katıldı.

Kapadokya Alan Başkanlığı faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, yapılacak iş ve işlemlere ilişkin ilgili kurum ve kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ve sektör temsilcileriyle istişarelerde bulunuldu.

“Kapadokya, Turizmin ve Ekonominin Lokomotifi Olacak” 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kapadokya Alan Başkanlığı istişare toplantımızı Nevşehir Valimiz Sn İnci Sezer Becel Başkanlığında hazirunumuzun katılımıyla gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun." dedi.

Milletvekili Açıkgöz; “Sevdamız Nevşehir’imizi koruyarak, tanıtarak, geliştirerek büyüteceğiz. Dünya mirası Kapadokya’mızın geleceğe bırakacağımız doğal emanettir. Bu bilinçle çalışıyor, dünya turizminden de daha çok pay almak için gayret ediyoruz. Büyüyen Nevşehir, Güçlü Türkiye” dedi.