Alanya Belediyesi Dış İlişkiler ve Turizm Birimi’nin koordinasyonunda yapılan tanıtım çalışmaları kapsamında ilk gün Alanya Belediyesi’nin organize ettiği ve İlhami Yetkin’e ait “Alanya ve Türkiye’nin Güzellikleri” adlı fotoğraf sergisi açıldı. Sergide Kapadokya semalarını süsleyen Balonlar ilgi odağı oldu.Trakai'deki organizasyonda açılan 'Fotoğraf Sergisi' büyük ilgi gördü.

Sergi açılışına Litvanya’nın Türkiye Büyükelçisi Aydan Yamancan, Litvanya Parlamentosu Meclis Başkanvekili Jaroslav Narkevic, Trakai Belediye Başkanı Edita Rudelienê ve Alanya heyeti katıldı. 

Kapadokya Balonları Büyük İlgi Gördü..

Alanya Belediyesi tarafından Litvanya'nın Başkenti Vilnius ve Alanya'nın kardeş şehri Trakai'de organize edilen “Alanya ve Türkiye’nin Güzellikleri” konulu fotoğraf sergisinde artık Kapadokya'nın simgesi haline gelen sıcak hava balonlarını temsilen Royal Balloon - Cappadocia / Türkiye'ye ait bir fotoğraf da yer alıyor.


​Litvanya Fahri Konsolos Adayı KAPTİD Başkanı ve Dinler Hotels Genel Müdürü Yakup Dinler açıklamasında;" Royal fotoğrafı ile birlikte poz veren Litvanya Parlamentosu Meclis Başkan Vekili Sayın Jaroslav Narkevic, Alanya Belediye Başkanı Sayın Adem Murat Yücel ve Trakai Belediye Başkanı Sayın Edita Rudelienê'ye çok teşekkür ederim. Ayrıca organizasyonda çok büyük emeği olan Letonya'nın Alanya Fahri Konsolosu Nurkan Sasmaz'a bu kareleri sürpriz yaparak bana gönderdiği için ayrıca çok teşekkür ederim" dedi.

Royal Balloon - Kapadokya 
Adres: Avcilar Mahallesi, Dutlu Sokak No:9, 50180
Telefon:(0384) 271 3300