Kahvaltı, günün en değerli öğünü olmasının yanı sıra tam bir keyif meselesidir. Hani bir söz vardır, “Güne nasıl başlarsan öyle gider” diye, iyi bir kahvaltıyla başlanan gün de enerji ve moral depolar içimizde. İşte sizde  gelin kahvaltın keyfini, Göreme'de Holiday Cave Hotel bahçesinde  çıkarın...

Çıkın çıkın gelin kahvaltının tadına varın...

Aradığın tüm lezzetleri fazlası ile bulacağın zengin menüsü ile birbirinden özel lezzetler masanı süsleyecek, her sabah lezzet dolu saatler yaşanacak. Sevdiklerinle birlikte olmanın hazzını hakiki bir kahvaltı ile çıkarmak için bu fırsatı kaçırma!

Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, Holiday Cave Hotel bahçesi havuz başında lezzetler ef-sa-ne! Hizmet ise şa-ha-ne...!

Hem gözünüz hem mideniz doysun... 

Kapadokya'nın kendine has geleneksel mimarik özelliklerini taşıyan Holiday Cave Hotel sizlere tahmin edemeyeceğiniz güzellikte bir kahvaltı vaat ediyor. Gerek konumu gerekse hizmetleri sayesinde misafirlerden tam not almayı başaran Holiday Cave’de Sabah tamamen organik ürünlerle köy kahvaltısı, akşamında ise yöresel yemekleri ile Holiday Cave Hotel’de Kapadokya gezinizin bir kısmını havuz ve güneş keyfi yaparak da geçirebiliyorsunuz.

Kapadokya’da çoğu otel taş kemer/mağara özelliği taşıyor. Fakat Holiday Cave’i diğerlerinden ayıran en önemli özellik Göreme Milli Parkı içinde yer alması! Burada gerçek mağara oda deneyimini tadacak, gün boyu içinizi ısıtacak güneşe doyacak, terasta veya restoranda yemeklerin tadına varacak ve Kapadokya gezinizi kat be kat güzelleştireceksiniz.

Bölgenin simgesi haline gelen peribacalarının yer aldığı Güvercinlik Vadisi manzarasını seyre dalma imkânı sunan, havuzlu, 30 odalı ve 3 yıldızlı Holiday Cave Hotel’de konaklamak için birçok sebep var.

Holiday Cave Hotel;

Telefon: (+90) 543 799 25 56

Adres: Orta Mah.Uzundere Cad.No:3 Göreme/Nevsehir/TURKEY

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz...