Yeni evli çiftlerin son zamanlarda yoğun olarak ilgi gösterdiği turlar arasında Kapadokya balayı turları da yer alıyor. 

Sizlere Kapadokya'nın eşsiz manzarasında balayı geçirmek için mükemmel bir mekan adresi veriyoruz.  Manzarası ve peri bacaları ile ünlü Kapadokya, balayı çiftlerimizi cezbetmektedir. Kapadokya'daki balayı butik otelimiz Holiday Cave Hotel, balayı çiftlerimiz için, özel Jakuzili, Hamamlı, havuzlu, suit odalarımızda sevdiğinizle unutamayacağınız bir balayı vaad ediyor.

Kapadokya'nın en iyi balayı oteli tercihinizi Göreme'de Holiday Cave Hotel'den yana kullanın, rüya gibi unutulmaz bir balayı tatili yaşayın. Kapadokya'nın en iyi balayı oteli Holiday Cave Hotel için Rezervasyon ; 

Adres: Orta Mah. Uzundere Cad. No:3, Göreme/Nevşehir

GSM: 0 543 799 25 56

Telefon: (0384) 271 25 55

Kapadokya'nın kalbi Göreme'de Holiday Cave Hotel tarafından A'dan Z'ye tüm detayın düşünülerek hazırlandığı Kapadokya Balayı Tur Paketlerinde çiftlerin havaalanı transferinden otel konaklamasına, atv safari turlarından balon turlarına varana kadar çiftlerin dolu dolu bir balayı geçirmeleri hedefleniyor.

Balayı ve Düğün Organizasyonu için FİB AJANS Organizasyon 

Nevşehir'de Düğün, Nişan, Kına, Sünnet, açılış ve Evlilik Teklifleriyle en özel anlarınız ve mutluluklarınız için FİB Ajans Organizasyon Hizmetinizde.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com