Doğrulanmış misafir görüşleri ile Türkiye’nin önde gelen otel değerlendirme platformu Otelpuan.com, 2021’in en iyi 100 oteli açıkladı.

Misafir memnuniyeti en büyük önceliği olan ve başarıyı kendinde tutan Kapadokya Hill Hotel &Spa, Otelpuan.com 2020 ve 2021 Ödülleri kapsamında en iyi 100 otel arasına 2. kez girdi.

Ertaş Grup’un başarıları her daim olarak hedeflerinde tutmaları ve işletmelerindeki kurumsal çizgi ve bakış açısı tüm işletmelerinde her daim başarıyı hedefliyor. Gazetemize açıklama yapan başarılı iş adamı Sn. Musa ERTAŞ; Ben tüm işletimlerimde yöneticilerimi başarıya doğru hedeflerimi sağlıyorum, bu sene almış olduğumuz bu ödül ile 2.kez Türkiye’nin en iyi 100 oteli  arasında seçilmenin gururunu yaşıyoruz. Kapadokya Hill Hotel &Spa Genel Müdürü Sn. Mustafa ERTAŞ ve Satış& Pazarlama Müdürü Emrah DÜLGAR ve onun yönetimindeki takım arkadaşlarını kutluyorum, dedi. Gelecekteki Tüm misafirleri için her zaman en üst düzeyde hizmet vermeye hedefleyen Kapadokya Hill Hotel &Spa ve Ertaş Grup Yönetim Kurulunu kutluyor ve 2. kez aldıkları bu ödül ile başarılarının daimini diliyoruz.

Ödül Sayfası: https://www.otelpuan.com/tr/Odullu-Tesisler/2

Otelin Sayfası:  https://kapadokyahill.com