İngiltere’de bağımsız bir kuruluş olan THA kurumu 2021 Travel and Hospitalty Awards adı altında Kapadokya Hill Hotel &Spa için 2021 Seyahat ve Misafirperverlik ödülünü layık gördü.

Bugün yayınlanan basın bülteninde 2020 yılının oldukça zorlu geçtiğine ve turizm endüstrisinin zorluklarla mücadele yılı olarak tanımlayan THA basın bülteninde Medya Sözcüsü Stanley Lucas şu sözlere yer verdi;

Ödüllerin bu olağanüstü yılında, bu yılki program için 4.000'den fazla aday alındı ve katılım standartları inanılmaz derecede yüksekti. Jüri heyeti başvuruları daraltmakta büyük zorluklar yaşadı, ancak kazananlar seyahat ve ağırlama standartlarında en iyiyi yansıtıyor.

Travel &Hospitality Awards ekibi, “Bu yıl girişlerin kalitesinden çok etkilendik. Bu kılavuzun, bir sonraki lüks kaçamağını planlayan gezginler için yararlı bir araç olacağını umuyoruz. Tüm kazananlarımızı bir kez daha tebrik ediyoruz. " dedi. 

2020 yılında Etstur’in iş ortağı Otel puan tarafından Türkiye’nin En Beğenilen ilk 100 oteli arasına girmiş, Tripadvisor tarafından Traveler’s Chocie ödülüne layık görülmüş ve 2020’nin sonlarında ise kayak.com tarafından Türkiye’nin En Lüks Oteli seçilmişti.

Ertaş Grup bünyesinde yer alan tüm işletmelerin başarıya koştuğunu biliyoruz.  Kapadokya Hill Hotel &Spa ise geçen yıllar içinde ve bu sene olmak üzere yeni başarılara ve ödüller almaya hak kazanıyor. 

Kapadokya Hill Hotel & Spa Genel Müdürü Sayın Mustafa Ertaş konuyla ilgili olarak, şunları söyledi: "Doğanın bize sunduğu eşsiz güzelliklerden de destek alarak, misafirlerimizin tatillerine güzel anlar ve unutulmaz anılar ekleyerek, insana ve çevreye saygılı, yenilikçi ve memnuniyet odaklı bakış açımızla, aile sıcaklığında lider bir kuruluş olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Otel işletmeciliğindeki deneyimimiz sayesinde tüm misafirlerimizin memnuniyetini garanti altına almak, kaliteli bir tatil için kaliteli hizmet sunarak sektörde benzersiz ve vazgeçilmez olduğumuzu kanıtlamak en büyük hedefimizdir.

Kapadokya Hill Hotel & Spa ailesi olarak ilerleyen yıllarda daha büyük projelere ev sahipliği yapmak, daha kazanacağımız nice ödüller ile işletmelerimizin yanı sıra Kapadokya'mız ve güzel şehrimiz Nevşehir’imizi de uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmek idealiyle yolumuza devam ediyoruz. Pablo Picasso’nun dediği gibi; 'Hayal Edebildiğin Her Şey Gerçektir."

Bizde FİB Haber Merkezi olarak, Kapadokyamızı en güzel şekilde tanıttığı ve verdiği hizmetlerle örnek çalışmalara imza attığı için başta Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Musa Ertaş’a, sonrasında otelin Genel Müdürü Sayın Mustafa Ertaş ve otelin Satış & Pazarlama Müdürü Sayın Emrah Dülgar’ı tebrik ediyoruz. 

THA Basın Bülteni: https://thawards.com/kapaddokya-hill-hotel-spa-is-a-travel-hospitality-award-winner-for-2021/

Kapadokya Hill Hotel &Spa: https://kapadokyahill.com