Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan ve Honest Holding grubuna ait Signature Hotels & Spa, 21 ve 22 Ocak tarihlerinde Meksika ve Kolombiya'dan gelecek konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Meksika Büyükelçisi Ekselansları José Luis Martinez y Hernandez ve Kolombiya Büyükelçisi Ekselansları Julio Anibal Riano Velandia’nın teşrifleri ile Meksikalı ve Kolombiyalı turizm temsilcilerini ağırlayacak 

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kültür Turizm cenneti Kapadokya’mızda, Güney Amerika’dan en yoğun turist operasyonu düzenleyen Honest Holding olarak Meksikalı ve Kolombiyalı büyük tur operatörlerini ağırlayacağımız bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz.

21 ve 22 Ocak tarihlerinde Honest Holding grubuna ait Signature Hotels & Spa’da, Meksika Büyükelçisi Ekselansları José Luis Martinez y Hernandez ve Kolombiya Büyükelçisi Ekselansları Julio Anibal Riano Velandia’nın teşrifleri ile Meksikalı ve Kolombiyalı turizm temsilcilerini ağırlayacağımız özel programımız, 23 Ocak Cumartesi günü saat 13:00’de gerçekleşecektir.

Davetimize Nevşehir Valimiz Sayın İnci Sezer Becel, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Sayın Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Sayın Mehmet Maraşlı, Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Rasim Arı, Ürgüp Belediye Başkanı Sayın Mehmet Aktürk, Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Mustafa Ateş teşriflerini bildirmişlerdir. Zor günler geçirdiğimiz bu süreçte organizasyonumuzun ülkemize ve özellikle Kapadokya bölgemize faydalı olacağına inanıyoruz." ifadelerine yer verildi.