Nevşehir İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Kurulu-Mice ve Fuarlar Çalışma Grubu, 2023 yılı Yurtdışı Fuarlar Toplantısı Nevşehir Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu başkanlığında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, 2023 yılında Nevşehir olarak katılması planlanan yurt içi ve yurt dışı fuarlarla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

En önemli turizm fuarlarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) yapılacak olan tanıtım kampanyası ve yapılması planlanan çalışmaların da konuşulduğu toplantıda, özellikle Avrupa ve uzak doğu pazarının önemine dikkat çekildi. 

Toplantıya Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu'nun yanısıra Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Elma, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Kapadokya Turizm Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (KAPHİP) Müdürü Levent Ak, Nevşehir Ticaret  Borsası Genel Sekreteri Uğur Aydoğan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Ticaret Sicil Müdürü Eğitimci-Yazar Veysel Donmaz, TÜRSAB bölge temsil kurulu başkanı Faruk Kahveci ve ilgili kurum temsilcileri katıldılar.