Tarihi ve doğal güzelliklerin evi Kapadokya'yı keşfetmeye hazır mısın? Masallar diyarı periler mekanı muhteşem doğasıyla 4 mevsimde farklıdır Kapadokya...  
Buna inanmak için onu görmek zorundasın! Öyleyse Tarih ve kültürün muhteşem doğayla birleştiği Kapadokya'ya sihirli bir yolculuk için hazır mısın? Türk Hava Yolları ile keyifli bir Kapadokya seyahatine ne dersiniz?
 

Kapadokya'nın üstü'de altıda CENNET, haydi şimdi sende KEŞFET!

İster Balonla gökyüzünü seyret, ister gökkuşağında güneşin doğuşunu ve batışını...
İster yeraltında kurulan hayaller ülkesinde seyri alem yapıp keşfet Yeraltı şehrini...
İstersen Güzel atlar diyarında beygirle dört nala koş, ister develerle nazlı nazlı endam eyle seyrederek bu eşsiz coğrafyayı...
İster Ürgüp Kayakapı'da ister Uçhisar'da İster handa ister Avanos Kızılırmak'ta bir huşu içerisinde kendini ruhunu ve o muhteşem sessizliği...
Önce Kapadokya'yı sonra Kendini dinle bir kere.... Cevap ver, zaman ayır bir defa olsun sevdiğine...

Kapadokyanın o büyülü atmosferindeki yaşlanmış, yıkılmış ama hala direnen Peribacaları diyarıyla, kendi ruhunda, taşında, kayasında, yüzyıllar öncesinin yaşanmışlığını, anılarını taşıyordu. Sırtını kayaya yaslamış olan bu özel diyarda, siz tarihi dokuyu, Roma mezarlarını, Erciyes dağını ve peri bacalarını seyrederken her an kanatlanıp bu görselliğin içinde sizi de hayaller aleminin kucağına bırakıverecek gibidir.


Kapadokya'ya daha adımlarınızı atar atmaz sizi kaplayan huzur ve aidiyet duygusu ile sanki yıllar önce ayrıldığınız ailenizin sıcak ortamına yeniden dönmüş gibi hissedersiniz kendinizi. Burada kurulan dostluklar ve samimiyet, o, eskiden yaşadığımız, günümüzde unutulan değerlerin yansımasıdır.

Türk Hava Yolları ile Nevşehir Kapadokya Havalimanından İstanbul-Nevşehir ve Nevşehir-İstanbul uçuşları devam ediyor. 

Dünya markası THY kendine ait sosyal paylaşım sitesinde Kapadokya konulu muhteşem bir fragman hazırlattı. Altınada; "Tarih ve kültürün muhteşem doğayla birleştiği Kapadokya'yı keşfetmeye hazır mısın? notu düştü. Gelin bu muhteşem videoyu şimdi birlikte izleyelim.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'nın toplam 3500 m²'lik ortak kullanımlı, 700.000 yolcu/yıl kapasiteli iç ve dış hatlar terminali mevcuttur. Havalimanında ayrıca 3000x45 metre boyutunda, 110 PCN mukavemetinde bir adet beton pist ve 5 adet uçak kapasiteli, 240x120 ebadında 110 PCN mukavemetinde beton apron bulunmaktadır.