Kapadokya Üniversitesi Öğrenci Konseyi Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı İhsan Talha Şimşek ve beraberinde Konsey Başkan Yardımcısı Belinay Şimşek, Genel Sekreter Meyra Buran, Eğitim Sorumlusu Özcan Selçik, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KAPTİD) Başkanı, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir Fahri Konsolosu Yakup Dinler'i Ürgüp'teki ofisinde ziyaret ettiler.
Gerçekleşen ziyarette Öğrenci Konseyinin faaliyetleri hakkında bilgiler verildi, öğrencilerin sorunları, yapılan sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerle öğrencilere yönelik yapılması hedeflenen projeler görüşüldü.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler yaptığı açıklamasında; "Paydaşı olmaktan hep onur duyduğum; kısa bir süre ders verme şerefine de ulaştığım Kapadokya Üniversitesi'nin Öğrenci Konseyi'ni çalışma ofisimde ağırlama şansına sahip oldum. Pandemi etkilerinin geçip eski normalimize yaklaştığımızda Talha, Belinay, Meyra, Özcan ve bu arkadaşlarımızın temsil ettiği binlerce öğrencinin hem KÜN'ün hem de muhteşem coğrafyamız Kapadokya'nın tadını derslerini ihmal etmeden keyifli etkinliklerle çıkartabilmelerini umuyorum. Nazik ziyaretleri için tekrar teşekkür eder, böylesine önemli bir yükün altına girme inisiyatifi aldıkları için kendilerini tebrik eder; her daim destekçileri olacağımızı belirtmek isterim." dedi.