Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını, yerli ve yabancı turistlerin tatil seçeneklerinin de değişmesine neden oldu. Artık butik oteller yerli ve yabancı turistler için daha çok tercih edilen mekanlar olmaya başladı. Özellikle büyükşehirlerin stresinin yanı sıra koronavirüsün yarattığı etkilerden uzaklaşmak isteyenler kendilerini daha çok doğal ve daha güvenli ortamlara atar oldu. Bu tercihlerin başında ise, peribacaları, yeraltı kentleri, balonları ve kayadan oyma mağara butik otelleri ünlü Nevşehir'in Kapadokya bölgesi yer alıyor.

Kapadokya'da da doğayla iç içe olan ve bir çok aktivitelerin yapılabildiği mekanların varlığı, tercihlerin ilk sırasında yer aldı. Bunlardan en önemli mekanlarından biri de şüphesiz Ürgüp'te Mustafapaşa köyü...

Mustafapaşa yatırımcıların gözdesi oldu...

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa (Sinasos) köyü turizmde yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, yerli ve yabancı yatırımcıların cazibe merkezi haline gelen Mustafapaşa (Sinasos) köyüne yeni bir butik otel daha yapılıyor.

Mustafapaşa (Sinasos) Davutlu Mevkiinde başlayan yeni yatırım alanı El Sinosoni Turizm Seyahat Acentalığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahibi Mehmet Öcal tarafından yaptırılıyor.

Turizm Tesisinin inşaat yapımı ise (Ayvalı Köyünden İkiz Kardeşler olarak bilinen Bekir ve Mustafa Arslan Kardeşler ve ekibi tarafından yapılmaktadır.

Toplam 13 oda olarak planlanmış olan Butik Cave Hotel bu yıl sonuna bitirilmesi planlandığı bildirilmiştir.

Turistik tesisin Kapadokya bölgesine hayırlı olmasını diliyoruz.