Türk turizminin öz sermayeyle kurulmuş önemli şirketlerinden biri olan Dinler Turizm ve Royal Balonculuk adına Dinler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinler’i makamında kabul eden Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, kendilerine Nevşehir’in ilk Otel ve Balon firmaları adına TSE belgelerini takdim ettiler.Vali Savaş Dinler Grup adına Sayın Mustafa Dinler'i kutladı.

 

Nevşehir ve Kapadokya da bir ilke daha imza atan Dinler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinler’de bu konudaki mutluluğunu dile getirerek, TSE Belgemizi Nevşehir Valimiz Abdurrahman Savaş Beyin elinden alıyor olmak bu mutluluğumuzu dahada arttırmıştır kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 Dinler Otel ve Royal Balon firmalarına TSE-ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi aldı...

Şuan Dinler Otel ve Royal Balon Firmaları Nevşehir de ilk olarak TSE Belgesi aldı.

Bir yıl önce kalite belgesi almak için TSE´ye başvuran Dinler Grubu, 2 aylık tetkik sonucunda kalitesini tescil ettirdi.
 Dinler Otel ve Royal Balon firmalarına Türk Standartları Enstitüsü’nden ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi verildi.

FİB Haber Merkezi olarak Kapadokya Bölgesinin ve Türk Turizminin önemli lokomotiflerinden Dinler Gruba bölge tanıtımına ve iş istihdamına katkıları dolayısıyla teşekkür ediyor TSE Belgeleri almalarıyla Turizmde öncülüğü adınada kutluyoruz.