Evlere kapandığımız şu günlerde içimizi ısıtacak bir haber. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kapadokya'daki tüm doğal güzellikler derlenerek telefonunuzdan gezebileceğiniz bir aplikasyona dönüştürüldü.

Tüm doğal güzelliklerin konum, video, fotoğraf ve anlatımlarının paylaşıldığı aplikasyonu, Google Play Store ve Apple Store'dan “My Kapadokya” adıyla görüntüleyebilirsiniz.

Aynı zamanda, App sayesinde, bölgemizdeki ücretsiz etkinlikleri de kaçırmamış olacaksınız. Örneğin şu anda 140 şanslı kişiden biriyseniz, at turu, atv ve jeep safari etkinliklerine ücretsiz katılabilirsiniz.  

Kapadokya o kadar geniş bir coğrafya ki Nevşehirli olarak bile hiç birimiz tam anlamıyla Kapadokya'yı gezerek bitirememişizdir.Turizme kazandırılmamış belki de keşfi bile yapılmamış doğal güzelliklerin videoları paylaşılarak konumu bulan kişiye sürpriz ödüller veriliyor.Örneğin Kapadokya'da 30 metrelik şelale olduğunu bilen var mıdır acaba?

Kapadokya’daki önemli yerleşkelerin başlıkları altında mutlaka görülmesi gereken doğal güzellikler paylaşılmıştır. Levazım bölümü ise hayli ilginç bilgiler içermekte.  

Lazım olması muhtemel tüm bilgiler düşünülüp paylaşılmıştır. Aktiviteler kısmında Kapadokya'da yapılabilen tüm aktiviteler sıralanmıştır. Alanında öncü firmaların iletişim ve konum bilgilerine App üzerinden ulaşabilirsiniz. Keşfet bölümünde bölgedeki en güzel vadilerin nasıl gezilebileceği, vadinin başlangıç konumu, toplam mesafesi, vadide dikkat edilmesi gerekenler gibi bilgiler hazırlanarak fotoğraf ve videoları eklenmiştir. Aynı zamanda doğa meraklıları için yarışmaların ve etkinliklerin duyuruları Etkinlikler kısmında paylaşılmakta.

Aplikasyon bölge hakkında ki güncel bilgiler eşliğinde ücretsiz ve reklamsız olarak sunuluyor. Projenin amacı Kapadokya'da daha temiz ve yeşil bir doğa için farkındalık oluşturmak, turizmin canlandırılması için kolaylık sağlamak, doğanın rehabilitasyon gücünden herkesi faydalandırmak. Keşfetmenin eğlencesine varmak, çeşitli aktiviteler sayesinde iç huzura erişmiş kişileri birleştirmek, bölgedeki diğer sosyal sorumluluk projelerini desteklemek için hep beraber harekete geçmektir.
Neevşehirli olarak Kapadokya’yı daha derinlemesine yaşamak ve projeye destek vermek için aşağıdaki linklerden aplikasyonu mutlaka indirmelisiniz. 


Andiroid Link : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.baranaydogdu.kapadokya

İos Link:   https://apps.apple.com/us/app/my-kapadokya-rehberim/id1558028870