Taşkonaklar işletmesi sahibi ve KAPTİD üyesi Tolga Akarcalı, TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ile bir araya gelerek Dünya ve Türkiye turizm endüstrisini etkisi altına alan COVID-19 virüsünün sektöre etkilerini ve Kapadokya Turizmini değerlendirdiler.

1983-2002 yılları arasında Anavatan Partisi milletvekili olarak görev yapan Sağlık ve Turizm eski bakanlarından Bülent Akarcalı'nın oğlu ve Nevşehir’in Uçhisar beldesinde faaliyet gösteren Taşkonaklar işletmesi sahibi ve KAPTİD üyesi Tolga Akarcalı, TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ile bir araya gelip Kapadokya Turizmini istişare ettiler.

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, "Taşkonaklar işletmesi sahibi ve KAPTİD üyesi Sn. Tolga Akarcalı ile bölge turizmi hakkında istişarelerde bulunduk. Bölge turizmcilerimiz olarak gerekli bütün önlemleri aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Kapadokya Bölgemizi tercih eden yerli yabancı tüm misafirlerimizin kendilerini evlerindeki kadar güvende hissetmesi için tüm tedbirlerimizi almış bulunuyoruz. Ne turizmcilerin nede turizm çalışanlarının daha fazla zarar görmemesi adına bir an önce aşının bulunması ve salgının kontrol altına alınarak tamamen eski günlere geri dönmemiz ise en büyük temennimiz..." dedi.