Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde, KAPTİD Başkanı ve aynı zamanda Litvanya Cumhuriyeti Nevşehir, Kayseri, Kırşehir ve Aksaray Fahri Konsolosu ile Dinler Otel Yönetim Kurulu Başkanı olan Yakup Dinler, Rektörü Karamustafa ile bölge turizmine ilişkin sohbet etti ve Kayseri Üniversitesi Turizm Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin muhtemel katkıları, yürütülebilecek ortak çalışmalara yönelik ve Litvanya'daki yükseköğretim kurumlarıyla oluşturulabilecek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretin sonunda Kayseri Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, KAPTİD Başkanı Dinler'e editörlüğünü yaptığı “Yiyecek ve İçecek Yönetimi” ile “Yerelden Küresele Türk Mutfağı” adlı kitaplarını hediye etti.

 KAPTİD Başkanı Dinler ziyarete ilişkin açıklamasında; "Kayseri Üniversitesi Rektörü, değerli büyüğüm Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'yı makamında ziyaret ederek uzun bir zaman sonra görüşme imkanı buldum. Kapadokya turizminin gelişmesinde çok büyük emekleri olan Sayın Rektörüme ilgisi ve hediyeleri için teşekkür ederim" dedi.