Şangay merkezli Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük online seyahat acentası (OTA) olan Ctrip’in Türkiye Müdürü Sn. Carol Yang ile Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Sn. Yakup Dinler ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Bölge Sorumlusu Sn. Atakan Altuğ Ürgüp'te yapılan toplantıda bir araya gelmişlerdir.

Yang: Kapadokya Mükemmel!

Yaklaşık 3 milyar ABD Doları ciroya sahip olan ve 30,000 çalışanı bulunan Ctrip olarak Çinli turistlerin Kapadokya’ya olan ilgisinden ve Kapadokya Otellerinin vermiş olduğu üstün hizmetlerden dolayı çok memnun olduklarını belirten Sayın Yang, “mevcut işbirliğini daha da geliştirmek adına Kapadokya’ya geldiklerini, ve bölgenin hizmet kalitesinin bölgenin kendi güzelliği ile mükemmel bir uyum içerisinde olduğunu” söyledi.

Dinler: Çinli Dostlar Kapadokya’nın Lokomotifi

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ise “sıkıntılı dönemler geçirdik ama Çinli dostlarımız bu süreçte bölgenin lokomotifi oldu, bunu artık daha ileriye taşımanın gerekliliğine inanıyoruz ve daha üst segment Çinli turistlerin münferit olarak bölgemizi tercih ediyor olmasından ötürü büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Altuğ: Erciyes Alternatifi Gecelemeyi Arttırır

KAPTİD Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Altuğ yaptığı açıklamada “Kapadokya ve Kayseri entegrasyonunu gerçekleştirmek ve Çinli turistlerin bölgemizde kalış süresini arttırmak için Erciyes Kış Turizmi çok iyi bir alternatif, bu konuda da güzel çalışmalar yapacağımıza ve işbirliği içerisinde olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Toplantı Ctrip Türkiye Müdürü Sn. Carol Yang'ın KAPTİD Başkanı Sn. Yakup Dinler şirketin logosu olan yunus peluşu ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.