Dünya’nın en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor'un “Travelers' Choice 2022 - Best of the Best” ödülleri açıklandı. Kapadokya’nın Kültür ve Turizm Bakanlığı’dan belgeli “İlk Butik Oteli” olan Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, toplam 5 dalda ödül kazanarak geçmişte kazandığı başarılarını perçinleyerek başarısını bu yıl da sürdürdü.

KAYAKAPI DÜNYA'NIN EN SIRA DIŞI OTELİ SEÇİLDİ
Ürgüp - Kapadokya’da hizmet veren Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, TripAdvisor’dan aldığı 5 ödülle sezona çok hızlı bir başlangıç yaptı. Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, TripAdvisor’un “Travellers Choice 2022 - Best of the Best” ödülleri toplam 5 dalda ödül kazanarak, rekor kırdı. Bu ödüller kapsamında "Dünya'nın En Sıra Dışı Oteli" ödülü ve “Dünya’nın En Lüks 3. Oteli” olarak kategorisinde Türkiye'den ödül kazanan tek otel olan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia şu ödülleri almaya hak kazandı:
 
Dünya'nın En Sıra Dışı Oteli

Dünya’nın En İyi 6. Oteli
Avrupa’nın En İyi 4. Oteli

Dünya’nın En Lüks 3. Oteli
Avrupa’nın En Lüks 3. Oteli
 

KAYAKAPI DÜNYA'NIN EN LÜKS 3. OTELİ SEÇİLDİ

Konuyla ilgili Kayakapı Premium Caves - Cappadocia’da Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Dinler ile birlikte  bir basın toplantısı düzenleyen Kayakapı Turizm Yatırım Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler, “Türk ve Kapadokya turizminin Dünya’da “en iyiler - en lüksler” arasında olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. Bu ödülleri almamızda emeği en başta Kurucumuz - Babamız Merhum Mustafa Dinler olmak üzere olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza süregelen destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

DÜNYA'NIN EN SIRA DIŞI OTELİ KAPADOKYA'DA
Kayakapı Premium Caves - Cappadocia 
Dinler Group, 38 yıldır Kapadokya ve Türk Turizmine otel işletmeciliği, ticari hava balon işletmeciliği ve seyahat acentacılığı dallarında hizmet vermektedir.  Dinler Group’un son halkası olan ve Ürgüp halkı tarafından “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen Kayakapı Premium Caves – Cappadocia 1 Mayıs 2013 tarihinden bu yana yerli ve yabancı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaktadır.