2017 EMİTT, iSTANBUL TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi ev sahipliğinde bu yıl 21. kez ağırladığı il, ilçe, belde ve belediyelerle kapılarını ziyaretçilere açtı.

Nevşehir ve Kapadokyan in sağlik turizminde önemli şifa kapilarindan Kozaklı Termal Tesisleri Birliği, 2017 Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) ziyaretçilere Kozaklı kaplıcalarını tanıtıyor.

26-29 Ocak 2017 tarihlerinde açık olacak fuara her yıl katılan Kozaklı Belediyesi, Nevşehir Kapadokya standında yerini aldı. Kozaklı Belediyesi ve Kozaklı Termal Birliği tarafından hazırlanan stantta tanıtım broşürleri, termal otellerimizin tanıtımları ve yöresel ürünlere ilgi yine yoğun oldu.


Şifa dağıtan kaplıcasını tanıtmak için fuarda yerini alan Kozaklı Termal Tesisleri Birliği KOZTEB, kurduğu stantta ziyaretçilere kil maskesi hediye etti.

Ayrıca, standı ziyaret edenler arttırılmış sanal gerçeklik ile Nevşehir’deymiş gibi fotoğraf çektirme imkanı buldu. Stant içerisinde isteyenler ilk çömlek yapma deneyimini de yaşadı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de Kozaklı standını gezdi. Kendilerine Kozaklı Kaplıcaları hakkında bilgi verildi. 
Emitt 2017 fuarında yer alan katılımcılara ve buna ilişkin olarak emeği geçen herkese teşekkür eden Açıkgöz, standa görev alan ve bölgesini tanıtan herkese de başarılar diledi.

“KOZAKLI KAPLICALARI ŞİFA DAĞITIYOR”

Kozaklı kaplıcaları hakkında bilgi veren Kozaklı Termal Kaplıcaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, “Kozaklı kaplıcaları, sıcak su ver çamur banyoları ile sıcak suyun mineral değerlerinin çok yüksek olmasından dolayı kireçlenme, romatizma, bel fıtığı, siyatik, kadın hastalıklarında şifa bulan hastalarımız çok. Kozaklı’ya şu anda Türkiye’nin her yerinden gelen misafirlerimiz mevcut. Bunlar tedavi gördüğü için de birbirlerine anlatıyorlar. Kozaklıya gelindiğinde 3 turizmi bir arada yaşayabilirsiniz. Kozaklı’da sağlık turizmini, Ürgüp Kapadokya’da medeniyetler turizmini, Kayseri Erciyes’te de kayak turizmini aynı anda yaşama fırsatını yakalıyorsunuz. İlgilenen tüm misafirleri davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kozaklı EMİTT Standında, Kozaklı Termal Kaplıcaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, KOZTEB yönetim Kurulu Üyesi Yakup Ergin DİVA İSİB Otel Temsilen Hüseyin Sami Terzioğlu, Rosa Resort oteli temsilen Tarık Güneş de yer aldılar...