Türkiye'nin tam ortasında çevresi Kapadokya ile çevrili bir alanı kapsayan Kozaklı, kaplıcaları ile ünlü bir ilçemiz.

Peribacaları, Yeraltı kentleri, İnanç Turizmi, Turları, Balonuyla Her türlü turizmi içerisinde barındıran Kapadokya, şimdilerde Kozaklı ilçesiyle de Sağlık Turizminde oldukça iddialı.

KAPLICALAR DİYARI KOZAKLI 

Kozaklı ilçesinde Son yıllarda hızla gelişen sağlık turizmi, termal yatırımları da hızlandırdı. Şimdiye kadar daha çok deniz turizmine ağırlık veren girişimciler, rotasını Kozaklı da termal turizme çevirmeye başladı.

Öncülük ettiği projeler ve 5 Yıldızlı bir tesis olması dolayısıyla termalin duayeni olarak adlandırılan Roza Resort Thermal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Güneş, 
Nevşehir Gündemin Adresi www.fibhaber.com'un bu günkü konuğu oldu.

Roza Resort Thermal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Güneş, FİB Haber Merkezi Genel Yayın yönetmeni Fikret Çapacı ve Koordünatör İbrahim Uysal'ı ziyaret ettiler.

Roza Resort Thermal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Güneş, Öncelikle Kozaklı ilçemizi ve Termal tesislerimizle birlikte kaplıcalarımızı haberlerinizde yer vererek tanıtımına göstermiş olduğunuz ilgi ve destekleriniz için başta sizlere ve nezdinizde tüm FİB Haber.Com Ailesine teşekkür ediyorum. 

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin en çok takip edilen ve sürekli gündem oluşturan haberlerinizle www.fibhaber.com u başarılı çalışmaları içinde tebrik ediyor yayın hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Güneş daha sonra yaptığı açıklamasında 10.Yılını dolduran Kozaklı Roza Resort Thermal Hotel hakkında şu bilgileri verdi.

Hizmet verdiğimiz Roza Resort Thermal Hotel, 5 yıldızlı bir tesis olarak 864 yatak kapasiteli olup 230 odası bulunan ve yaklaşık on yılı aşkın bir süredir Kozaklı ilçemizde Termal tesis olarak hizmet vermekteyiz dedi.

"Roza Resort Thermal Hotel 10 Yaşında..."

Kurulduğumuz günden bu güne geçen On yıl boyunca, Kapadokya değeriyle böylesine köklü bir geçmişe ve tanınmış turizme, sağlığa, zengin ve kültürel mirasa sahip bir bölgede ve aynı zamanda çağdaş iş çatısı altındaki Roza Resort Thermal Hotel ‘de Şifa kapısı Kozaklı ilçemizde tüm yerli ve yabancı misafirlerimize hizmet verdiğimiz için mutlu olduğumuzu dile getirmek isterim.

Gerek Bölge sevdalısı bir Yöre insanı gerekse Roza Resort Thermal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı olarak başlıca dileğim; daima yönetim kurulumuz ve çalışan kadromuzun da desteğiyle derinden bağlı olduğum insani değerleri çalışanlarımıza aktararak, misafir memnuniyeti odaklı çalışmalar yapmak olmuştur.

Değişen, yenilenen ve her geçen gün daha çok globalleşen dünyada otelimizin eğitimli, yetenekli yönetim kadrosu ve tecrübeli çalışanları sayesinde misafir memnuniyetli odaklı hizmet anlayışını sektörel bilgi ve deneyimiyle birleştirerek tesisin amaç ve kurumsal kimliğini en güzel şekilde temsil ederek hedef kitlesine yansıtmayı hedeflemektedir. Otelimiz Roza Resort Thermal Hotel açıldığı günden bu yana hızlı bir şekilde geleceğe yatırım yapan vizyonunu kaybetmeden, doğru stratejik değerlendirmeler ve etkin risk yönetimi ile verimliliğini ve kârlılığını korumayı başarmakla kalmayıp, kalitede de sürekli yükselen bir grafik sergilemektedir. Bu bilinçle önümüzdeki dönemlerde yapacağımız hizmet yatırımlarıyla ve mali yatırımlarla da ülkemizin termal turizm ekonomisine azami ölçüde değer katmaya, yalnız yurt içinde bölgesel değil, yurt dışında da güçlü ve sektör öncüsü olarak sorumluluklarımızı en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Çalışanların katılımı, yetkilendirilmiş durumsal liderlik, sürekli yenileme ve iyileştirme, misafir odaklılık, değer yaratma ilkelerimiz arasındadır.

Çalışanların katılımı ilkemize değinecek olursak; yönetimimiz, sorunları ortak çözmede emek ve verimin arttırılmasına yönelik çalışanlar ile yöneticilerini işbirliği yapması fikrine sahiptir. Bu ilke diğer bir ilkemiz olan yetkilendirilmiş durumsal liderliğin zeminini hazırlamaktadır. Yetkilendirilmiş durumsal liderlik çalışanların katılımı ilkemizde olduğu gibi kendine özgüveni artmış çalışanlarımızı daha çok düşünmeye sevk ederek geleceğin yöneticileri olma şansına sahip olduğunu, dönem dönem yetkilendirerek bir üst basamağa hazırlarız. Sürekli yenileme ve iyileştirme noktasında toplam kalite yönetimi bağlamında otelimizde konaklayan misafirlerimizin anketlerini ve sözlü değerlendirmelerini dikkate alarak hem fiziki hem de işleyiş anlamında çözüm yolları arar ve uygularız. Misafir odaklı çalışma sistemimize değinecek olursak; personelin misafirin ihtiyaçlarını kendi bakış açısıyla değil, misafir gözüyle belirlemelidir. Biz de Kozaklı Roza Resort Thermal Hotel Ailesi olarak iş anlayışımızı misafirimize ilişkin temel unsurları anlamaya dönük bir bakış açısı ile misafir odaklı çalışma prensibi üzerine oturan bir hizmet sağlamaktayız. Değer yaratma konusunda rekabetin kaçınılmaz gerekliliği olan misafire yakınlık sayesinde onun istek ve ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve bu taleplere uygun şeyler üretmek, diğer bir deyişle en etkin şekilde misafire hitap etmek mümkün olmaktadır. Değer yaratma sadece misafir için olmamakla birlikte bölgeye karşı sorumluluğunu da içinde barındırır. Bu konuda tek gayemiz bölgenin tanınmasını sağlayıp farkındalığını da yaratmaktır. Yeni fikirleri değer yaratan hale getirmek, şeffaflık ve açıklıkla sürekli büyümeyi sürdürülebilir hale getirmeyi hedeflemekteyiz.

 Bizi daha güçlü yapan kadromuz ve bizi sürekli yenileyen siz değerli misafirlerimize teşekkürü bir borç biliriz. “ sözleriyle FİB Haber Merkezimize düşüncelerini belirtti.

Güneş 10.Yılımızda Sağlık ve turizm deneyimimiz, Kozaklı halkı ve idarecilerinin destekleri ile bugünlere geldik. Bulunduğumuz noktada siz değerli Basın camiasını,Termal Birliğimizin Çatısı KOZTEB'i, Yerel Yönetim, acentelerin, grup başkanlarının katkılarını unutmayacağız ve devamını isteyeceğiz.

Ama asıl unutmağımız bir kesim var ki o da otelimizin değerli çalışanlarıdır. Onlara www.fibhaber.com vesilesi ile huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları ve yapacakları için sonsuz teşekkürler. Bu ekip var oldukça biz daha pek çok 10, 15,  20. Yıl kutlamalarını birlikte yapacağız diyerek.“ düşüncelerini belirtti.

 

FİB Haber Merkezi olarak bizde bu nazik ziyaretleri için Roza Resort Thermal Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Güneş'e teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.


Kapadokya'sı ünlü Nevşehir, aynı zamanda bir kaplıca şehri...Şifalı sular konusunda en zengin iller arasında yer alan Nevşehir, Şifa kapısı Kozaklı ilçesi ve tesisleriyle de Türkiye'nin termal turizm üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Roza Resort Thermal Hotel Nevşehir Kozaklı

Kozaklının incisi Roza Resort Thermal Hotel'e hoşgeldiniz...

Kozaklı da hizmet veren 5 Yıldızlı Hotelimizde sunmuş olduğumuz başlıca hizmetler ve aktiviteler:

Çocuk Klubü(4 - 12),Türk Hamamı, Havlu, Emanet Kasası, Uyandırma Servisi, Açık - Kapalı Otopark, Havuzlar(Termal & Güzellik Mrk.), Sinema, Sauna, Fitnes Merkezi, Aqua Park, Aerobik Salonu, Wireless İnternet, Mini Futbol, Her Türlü İçecek, Minibar, Telefon / Fax Hizmetleri, Kuaför, Oda Servisi, KuruTemizleme, Market, Butik, Çamaşırhane Hizmetleri, Lilyum Sağlıklı Yaşam & Güzellik merkezi, Masaj, Atari, Langırt, Bilardo, Masa Tenisi, Air Hokey, Doktor Hizmetleri, İnternet Cafe, Çocuk Bakıcısı (0 - 4 yaş)