Kozaklı İlçesinin termal değerleri bu yıl 15’inci kez kapılarını açan ve turizm profesyonelini buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı’nda tanıtılıyor. 

Uluslararası turizm aktörlerinin buluştuğu, 22 il ve 5 ülkeden 500 katılımcının yer alacağı ve 58 ülkeden ziyaretçilerin ağırlanacağı 2021 Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Nevşehir'in Kozaklı ilçesi standı da yer aldı. Fuardaki Kozaklı standı ilk günden itibaren katılımcıların ilgi odağı oldu. 

Fuara katılan Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Kozaklı ilçemizin tanıtımı için her fırsatın en iyi şekilde değerlendirildiğini söyledi.

İzmir Travel Fuarı'nda Kozaklı’nın KOZTEB Kaplıcalar standıyla temsil edildiğini bildiren Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Kozaklımızı termal turizmiyle Türkiye’nin önemli merkezlerinden biri yapmakta kararlıyız. Bu bağlamda yaptığımız yeni yatırımlarla Kozaklı'nın termal turizmini daha ileri noktaya taşımak için tanıtım ve fuarlara ağırlık verileceğini söyledi. 

Başkan Kabukcuoğlu, devam eden Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ına İzmir'de yaşayan tüm Nevşehirlileri de davet etti.

Öte yandan Kozaklı Termal Bölgesi Turizm ve Tanıtma Derneği ( KOZTEB) Derneği Başkanı Cumhur Ünal,  KOZTEB yönetim kurulu üyesi Yakup Ergin, Diva İsib termal otel yönetim kurulu Başkanı Sami Terzioğlu'da Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ında yer alıyor.